joi, 18 decembrie 2014

Plată facturi RCS-RDS prin terminalele QIWI România

Abonatii RCS - RDS pot de ieri sa isi plateasca facturile si prin terminalele self-service ale QIWI România, fara costuri suplimentare.

Conform companiei, utilizarea terminalelor este simpla, iar plata se efectueaza rapid, clientii trebuind sa scaneze codul de pe factura şi să introducă suma de plată.


Terminalele self-service QIWI sunt amplasate în marile centre comerciale, în supermarketuri, în hipermarketuri și în magazinele de proximitate.

Înfiinţată în 2009, QIWI România este o companie parte a Grupului QIWI PLC, specializată în procesarea plăţilor în numerar pentru peste 86 de servicii diferite prin intermediul reţelei sale naţionale de terminale self-service.

“Plăţile se pot realiza fără a divulga date confidenţiale sau a deţine un cont bancar”, a precizat Alexandru Oancea, Director Comercial al QIWI România.

RCS - RDS ofera si alte posibilitati de plata a facturile, în punctele de prezență ale companiei și în noile magazine Digi, la ghişeele sau ATM-urile ori bancomatele băncilor partenere, prin direct debit, online sau prin virament bancar, prin terminalele PayPoint și Payzone, dar în magazinele partenere Mobile-Distribution.


Niciun comentariu despre subiectul „Plată facturi RCS-RDS prin terminalele QIWI România”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile