miercuri, 17 decembrie 2014

Sigla Prima Tv are un nou format grafic

Prima Tv a conferit un nou design siglei sale, logo-ul fiind realizat printr-un proiect de grafică 3D.

Modificarea se suprapune cu sărbătorirea a 17 ani de la lansarea televiziunii, care a avut mai multe sigle pe durata emisiei din acesti ani.

Prima TV s-a lansat pe 17 decembrie 1997 şi a deschis un nou capitol în istoria televiziunii româneşti, făcând cunoştinţă publicului cu formate internaţionale de succes, adaptate pieţei locale, precum „Big Brother”, „Vrei să fii miliardar?”, sau „Megastar”.


13 comentarii despre subiectul „Sigla Prima Tv are un nou format grafic”:
Anonim

Cu trecerea la HD se mai aude ceva?

Anonim

Au inceput sa emita in 16:9. Trecerea la HD depinde daca a mai fi difuzat sau nu show acela "Utopia", in primavara 2015. Prin vara care a trecut Cristian Burci zicea asa: "Da, e adevărat. Iar trecerea la HD este obligatorie pentru un asemenea show. Deocamdată suntem în discuții tehnice și pentru echipamente, așa că nu vă pot spune cu precizie dacă va fi luna septembrie sau luna octombrie." Insa cum show-ul Utopia a fost amanat pana in primavara 2015 sau poate mai tarziu, asta daca nu cumva va fi anulat, si trecerea la HD a fost amanata. Cert este un lucru. Cand vei vedea ca se anunta lansarea showului Utopia, sa stii ca de abia atunci va fi si lansarea Prima TV in HD. Pana atunci nu are rost sa ne facem iluzii.

Anonim

Daca ar fi introdus si pe cablu digital in Brasov de catre RCS-RDS ar fi bine in prezent este dar prin MIXTV Brasov care ii sifoneaza serios claritatea!

Anonim

Utopia a fost anulat in SUA, deci m-as mira daca s-ar mai lansa la Prima.

Anonim

Utopia sunt sanse 50% sa fie lansat a fost anulat de catre FOX in SUA.

Anonim

mie imi place mai mult noua sigla, dar cred ca s-ar fi vazut mai bine grosimea siglei daca prima tv emitea hd

Anonim

Din păcate nu transmit 16:9,nici măcar filmele.

Anonim

Eu am vazut transmisii 16:9 pe prima TV, ma surprinde ca nu ai prins nicuna. Chiar azi am vazut. Vezi sa nu ai tu televizor 4:3 :-))))

Anonim

Aseară am dat din curiozitate pe prima , era un film nou si nu era 16:9. Pe o plasma de 50 Inch vârf de serie se vede infect si spălăcit.

Anonim

E problema operatorilor la cat bitrate o transmit. Prima transmite calitate buna, operatorii o redistribuie in bataie de joc. De asemenea, tot operatorii sunt de vina ca nu au marcat cu corespunzator transmisia, existand mai multe emisiuni transmise 16:9.

Anonim

Marcarea cu 16:9 prin WSS sau AFD trebuie sa o faca statia tv nu operatorul.

Anonim

Si statia tv, si operatorul. Daca operatorul nu transmite mai departe WSS sau AFD sau daca il modifica, adios raport corect.

Anonim

Nu cred ca PrimaTV va investii in formatul HD, Cristian Burci poate a zis asa sa se laude ca vor lansa Prima in HD, din moment ce PrimaTV daca ramane in top 6/7, dapai sa mai faca formatul HD, ei nu au audienta multa sa mai produca ceva.. Vom vedea ca in curand la PrimaTV vor disparea cateva emisiuni din cauza audientei..
Am vazut ca, cateva televiziuni vin cu forta din spate(RomaniaTV, AcasaTV, Antena Stars, etc.) si cred ca vor depasii PrimaTV.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile