joi, 11 decembrie 2014

Steaua – Dinamo Kiev și Salzburg - Astra, în direct pe Digisport, Dolcesport și Sport.ro ( doar meciul Astrei )

Meciul Steaua – Dinamo Kiev, din competiția Europa League, va fi transmis astazi, 11 decembrie 2014,  de la ora 22:00, pe Digisport 1 si Digisport 1 HD, Dolce Sport si Dolce Sport HD.


Meciul se va disputa pe Arena Naţională, iar Steaua spera la o victorie împotriva echipei ucrainene, calificată deja în optimile Europa League. Mircea Lucescu crede că Steaua, desi a fost invinsa cu 3-1 in tur, are sanse, dar cu condiţia să fie extrem de atentă, preocupată, concentrată, vigilentă si să aibă publicul de partea ei din primul până în ultimul minut: "Dinamoviştii sunt mai puternici, mai masivi, mai solizi si preferă jocul pe contraatac celui poziţional, însă pasa nu-i arma lor favorită. Nu excelează în combinaţii şi, în general, îi văd sub stelişti în privinţa tehnicii. Aceştia stăpînesc mai bine mingea, pasează mai mult şi mai spectaculos", a declarat Lucescu pentu gsp.ro.

Meciul FC Salzburg - Astra, tot din Europa League, va fi transmis de la ora 20:00, in direct la Dolce Sport 2 si Dolce Sport 2 HD, Sport.ro si Sport.ro HD, DigiSport 1 si DigiSport 1 HD. Astra insa nu mai are nicio sansa de calificare, aflandu-se pe locul trei cu patru puncte, la diferenta de 4 puncte sub Celtic.


Un comentariu despre subiectul „Steaua – Dinamo Kiev și Salzburg - Astra, în direct pe Digisport, Dolcesport și Sport.ro ( doar meciul Astrei )”:
Anonim

Forta STEAUA !

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (53) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (263) UPC (230) Vodafone (47)