joi, 4 decembrie 2014

Steaua fără nume

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis irevocabil ieri, in procesul cu Clubul Sportiv al Armatei, anularea marcii Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004, de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. Procesul a fost intentat de Clubul Sportiv al Armatei.


Procesul a inceput in 2011, cand Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti a cerut anularea mărcii. Desi atat Tribunalul Bucureşti, in 2012, cand si Curtea de Apel Bucureşti, in 2013, au respins cererea clubului Armatei, Inalta Curte de Justitie si Casatie a dat câştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat ca se vor întâlni cele doua parti si e posibil sa se ajunga la o intelegere. In caz ca nu se va ajunge la aceasta intelegere, Steaua va trebui sa isi schimbe sigla şi numele, fiind posibil sa plateasca chiar despagubiri catre clubul armatei pentru cei aproape 11 ani de utilizare a marcii, in aceasta situatie existand chiar posibilitatea teoretica de a se infiinta de catre Clubul Sportiv al Armatei o noua echipa cu numele Steaua.


2 comentarii despre subiectul „Steaua fără nume”:
Anonim

Asta e activitate celor care conduc armata romana, noi nu platim taxe ca armata sa se judece pt stelute verzi.

Anonim

Armata vai mama lor,daramite sa mai faca o echipa ,da in sateasca

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile