miercuri, 14 ianuarie 2015

AKTA oferă serviciul HBO GO

DCS, care oferă in Romania televiziune, internet si telefonie sub brandul AKTA, are in oferta sa posibilitatea abonarii la HBO GO, disponibil pe tablete, computere, smartphone-uri, televizoare smart si alte dispozititive compatibile. HBO GO oferă acces rapid și nelimitat la filme, documentare, concerte si alte productii.

Până cand HBO GO va lansa un serviciu independent, doritorii se pot abona la acesta doar daca sunt clienti ai unui operator de televiziune cu plata. In Romania, HBO este oferit si prin UPC, Telekom, INES, NextGen, TvSat 2002, Pan Electro, Metropolitan InterLInk, Intersat si Canal S.

La AKTA, tariful pentru HBO GO este de 7 lei lunar ( TVA inclus ) pentru abonatii AKTA Internet care au si AKTA Digital MaxPak sau AKTA Digital Total Pack. Pentru abonatii AKTA Internet care nu detin MaxPak sau AKTA Digital Total Pack, pretul este de 20 lei/lunar ( TVA inclus ).

Pentru a beneficia de acest serviciu, contactati un reprezentant AKTA, apoi accesati www.hbogo.ro sau descarcati aplicatia disponibila pe IOS, Android si Windows Phone si conectaţi-vă folosind codul de client AKTA si ultimele 4 cifre ale CNP-ului dumneavoastra.


13 comentarii despre subiectul „AKTA oferă serviciul HBO GO”:
Danys

Oferta asta e de mult timp lansata!

Anonymous

Din pacate nu au foarte mult continut. Insa e in crestere

Anonim

Comparativ cu ce nu are foarte mult continut ? Cu torrentele sau cu siteurile de filme pirat? Ce furnizor VOD pentru Romania are mai mult continut legal si mai de calitate decat HBO GO ? Un exemplu, te rog.

Anonim

Probabil cel de mai sus se referea la continutul pentru adulti!

Anonim

Eu am Max pack-ul HBO si extra fotbal de la Upc si sunt foarte multumit de alegere. Nu dau banii degeaba pentru ca am ce vedea.

Anonim

BOMBA.....LIGA 1 nu va mai fitransmisa de Look tv , se pare ca nu au suma necesara pentru a plati prima transa de bani. Se va face oare o noua licitatie?......

Anonim

Si ce legatura are Liga I cu HBO GO? Nu trece o zi ca cineva sa nu posteze prostii.
Pentru anonimul care zicea ca nu au mult continut: cred ca glumesti, nu?

gabi

Pentru Anonim din 14 ianuarie 2015, 13:31 ce ai "prietenash" de vazut la maxpack si liga 1? :)) si... mai dai si vreo 30 lei =)) /:), niste filme pe HBO mai vechi decat pe Digifilm sau chiar AXN iar liga 1, meciuri de curtea scolii :))) cu goluri date din eroare, cluburi si fotbalisti fara bani si patroni pusi pe capatuiala...:)) deja se aude zvon ca UPC din martie mai cere 3 lei la abonamentul de bza ca sa-si acopere gaura cu looktv si a lui liga 1 :))... nu sunt fan RCS&RDS, am netu si cablu de la orange da'/./... daca aia au transmis ani de zile liga 1 prin gsp si au iesit "gaura" la greu acum va intreb?.... cat trebuie sa fii de "prost" sa preiei drepturile de retransmisie liga 1 si mai ales... sa te abonezi la liga 1 =))

Anonim

Asta e o gluma? Pai astora le pica netul de 2-3 ori pe zi! Eu chiar nu o sa inteleg ce vor astia de la Akta! E de-a dreptul hilar! Cum sa oferi HBO GO cat tu ai netul praf! Pe cand NBA si NHL GO? :-))

Anonim

Stie cineva de unde se pot obtine vouchere HBO GO ? Am vazut ca exista si optiunea asta la HBO GO. Cred ca voucerele despre care vorbesc functioneaza la orice furnizor de internet, dar nu stiu cum se obtin sau cumpara.

Anonim

Intre 23 si 25 ianuarie 2015, HBO va fi la liber...

Anonim

ce se mai aude cu diva si universal chenal se mai poate vedea la rds sau baga astia alte canale de ale lor marca digi

GABI

ce sa se mai auda... or sa reintre in grila de programe atunci cand or sa mai fie si programele Discovery... costa prea mult, audienta 1-2% si politica rcs&rds este simpla... pachet separat daca vrei bani in plus sau... afara cu tine (ca program) din grila :). Au specificat oamneii clar, nu suntem de acord ca 1-2% sa vada aceste programe si 100% sa plateasca, direct sau indirect lupta pentru dreptrurile abonatilor. Cand te stii cu audienta 1-2 % cat trebuie sa ceri marire de taxa pentru retransmisie? ... barem ai bunul simt si intri in must-carry ca aceeasi audienta au si acele programe moaca

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile