miercuri, 7 ianuarie 2015

DCS a renunțat la negocierile de vânzare AKTA către UPC sau Vodafone ?

Proprietarul operatorului român de cablu Digital Cable Systems (DCS), ce isi vinde serviciile sub brandul AKTA, a incetat negocierile derulate pe perioada a 6 luni atat cu UPC, cat și cu Vodafone. Fondul de investitii PineBridge ar fi cerut pretul de 200 de milioane euro pentru AKTA, dar ar fi primit oferte doar de 100.000 milioane euro, precizeaza ZF.

Insa unele surse ale ZF precizeaza că totusi negocierile vor continua si nu sunt in impas, fiind doar o etapa de testare a ofertelor, AKTA primind oferte de achizitie de la mai multe parti interesate, interesul pentru o consolidare a pieţei fiind „unul uriaş“.


17 comentarii despre subiectul „DCS a renunțat la negocierile de vânzare AKTA către UPC sau Vodafone ?”:
Danys

Ufff, iar mai asteptam o perioada pana vom afla cine ne va lua!

Anghel

Cine vrea sa cumpere AKTA ? UPC :)) poi astia au intrat in gaura cu liga1 si looktv si vor sa cumpere AKTA :)) , deja nu stiu cum sa-i "prosteasca" pe abonati cu inca 2-3 lei marire la abonament din martie :)) ... mai baga o taxa de stalp ca sa-si astupe gaurile cu liga 1, la 5000 de abonati cati au la looktv, succesul lor in afaceri este.... GARANTAT :)))))) ... si ma v-or sa cumpere si AKTA

Anonim

Anghele, nu au intrat tata pe nicio gaura cu Liga 1, dimpotriva si-au marit numarul de abonati cu chestia asta, iar din cei deja activi, un procent foarte mare si-a activat extraoptiunea pentru ca e singura varianta decenta de a urmari meciurile. Asa ca, mai documenteaza-te inainte sa vorbesti pe aici

Unknown

Poate ii preia telekom ca tot au indrodus dolce sporturile 1 si 2

Anonim

Va mai trece mult timp pana vor fi preluați, in condițiile in care vor pierde ceva clienți după ultimele modificări de grila. Se pare ca investitorii încep a se da cu dosul de pământ când vad ca sunt tratați de eventualii cumparatori cu dispret., exact așa cum o fac ei cu abonații. Din păcate reușesc de ani buni sa impună si sa mențină pe piețele unde activează, un standard foarte scăzut, susținuți de așa zisa concurenta făcută de telekom prin ale lor sârme.

Anonim

AKTA e slab semnalul pentru analogic e foarte slab si au scos toate canalele bune au lasat doar cele moca iar pretul a urcat mereu, oricum ei au abonati acolo unde nu au concurenta pentru ca daca ar avea concurenta erau demult desfiintati vezi cazul din campulung unde au pierdut mii de abonati in dauna celor de la digi.

Anonim

Se mai aude ceva? Akta in mediul rural isi bat joc de clienti. Functionare la limita a programelor tv si a internetului! Noaptea de exemplu...opresc netul! Sunt multi care au renuntat la Akta! S-a mai mutat lumea pe antena parabolica si pe internetul mobil, altfel ar fi jale!

P.S: Daca vreun furnizor ar fi inspirat, sa cumpere Akta, ar da o lovitura buna in mediul rural!

Anonim

il cumpara .. suedezii :-)

Anonim

aducetiva internet din alta parte ,transportul prin antene wi-fi de la rhs.ro

Anonim

se pare ca Telekom va cumpara AKTA pana la urma

DANIEL

AKTA o sa fie cumparat de extraterestrii de pe marte, zilele trecute dadeau la OTV un interviu pe aceasta tema :)) ....

Anonim

AKTA este cea mai tare de pe piata la noi

Anonim

Salut baieti sunt din constanta dulcesti de curand a intrat akta la noi in comuna cu cablu tv si internet sunt varza posturi tv se vad jalnic si internetu am avut de la un operator privat a fost nemai pomenit dar la astia plangi ziua mai merge dar noaptea jalnic iei iti arata ca ai 60mega dar cand descarci ce va de pe torent cade la un mega pacat de vechiul provaider o sal pomenim

Anonim

Sper sa se vanda pana la urma. Cred ca Telekom va cumpara Akta! Pe urma asteptam ca Telekom sa schimbe reteaua de 2 bani de la Akta.

Anonim

Telekom a cumparat AKTA, de luni vor introduce toate posturile Dolce si Eurosport.

Anonim

Telekom nu va cumpara Akta . Acolo unde au ei acoperire are si Akta. Au in plan modernizarea retelei cei de la Telekom . Mai bine baga bani acolo.

Anonim

Salut,
In Dulcesti jud Constanta am avut net de la o retea locala mergea prost,de cand a preluat AKTA reteaua si au bagat fibra merge perfect

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile