sâmbătă, 17 ianuarie 2015

HBO România, vizionare gratuită între 23-25 ianuarie 2015

HBO Romania a anuntat vizionare gratuita timp de 3 zile a programelor sale, mai exact in perioada 23-25 ianuarie 2015, pentru cei care nu sunt abonati la pachetele ce includ aceasta televiziune, ci doar la pachetele de baza sau altele superioare, dar care nu includ HBO.

Nu au fost exact precizate mediile de transmisie ( cablu si / sau tv prin protocol IP / satelit ) in care HBO va fi vizionabil in toate pachetele, dar merita sa verificati in perioada mentionata, daca nu sunteti abonat deja la pachetul ce include HBO Romania, ci la alte pachete ale unui furnizor de servicii tv cu plata din Romania, ce ofera acest canal in grila sa de programe.

Mai jos regasiti programul HBO Romania pentru cele 3 zile cu receptie necriptata:

UPDATE 17 ianuarie 2015, ora 13:50: UPC a anunţat deja pe pagina de Facebook disponibilitatea gratuita a HBO ( inclusiv versiunea HD ) in grila de televiziune digitala: "Daca aveti planuri in perioada 23-25 ianuarie, amanati-le. Timp de 3 zile va puteti bucura de vizionare libera pentru numeroase super productii HBO, daca sunteti clienti de televiziune digitala."

UPDATE 19 ianuarie 2015: Telekom Romania a anunţat de asemenea vizonare gratuită a televiziunii HBO, in perioada mentionata:

 "În week-end, dăm startul la maratonul de filme. Între 23 și 25 ianuarie, puteți viziona canalele HBO și HBO HD, fără costuri suplimentare! Trei zile de vizionare liberă pentru clienții Telekom TV, în care pot urmări serialul “Umbre”, cea mai nouă producție originală HBO, blockbustere și alte seriale de succes. Invitați-vă prietenii și fiți gata pentru un weekend de film! Campania se adreseaza clientilor Telekom TV care nu beneficiază de pachetele suplimentare cu canalele HBO incluse. HBO face parte din oferta de televiziune Telekom Romania."

Şi Focus Sat a anunţat vizionarea gratuită in cele 3 zile menţionate a televiziunii HBO România: "În weekend-ul 23 – 25 ianuarie 2015 ai vizionare libera la filmele și serialele difuzate pe HBO. Timp de 3 zile, Focus Sat și HBO te invită să urmărești blockbustere și numeroase producții de succes."

UPDATE 22 ianuarie 2015: Conform mortu.eu, "HBO RO şi HBO HD vor putea fi vizionate la liber şi în reţeaua RCS RDS. Perioada este de la ora 13:00 din data de 23.01.2015 pănă la ora 06:00 în data de 26.01.2015."


28 de comentarii despre subiectul „HBO România, vizionare gratuită între 23-25 ianuarie 2015”:
Florin

Eu beneficiez de HBO&HBO Comedy de la Telekom cu reducere 100%

s0rin

Nu are cum să fie liber pe satelit. Pe satelit este liber doar în caz de problemă tehnică în rest nu au voie din cauza drepturilor de autor. HBO România are licenţă pentru filmele respective doar pe teritoriul României iar transmiterea prin satelit (care acoperă toată Europa) este ilegală.

s0rin

Analizând din punct de vedere tehnic, cel mai probabil promoţia se adresează exclusiv abonaţilor de CATV digital. Pe satelit ar fi mult prea complicată schimbarea (s-ar putea migra HBO în pachetul de bază iar apoi scoate după 3 zile însă asta ar implica 2 actualizări cu succes a cartelei iar tot deranjul nu merită pentru perioada asta foarte scurtă a promoţiei). În cazul în care ar apărea probleme până să rezolve cei de la tehnic au şi trecut cele 3 zile.

Claudiu

Telekom a anuntat vizionare gratuita in weekend-ul 23-25 ianuarie 2015. https://www.facebook.com/telekom.romania/photos/a.502147807799.281224.278180907799/10152742219457800/?type=1&theater

Anonim

si Focus Sat a anuntat pe pagina de facebook Digi nimic nici o comunicare?

HD Satelit România

Mulţumesc, am adăugat update cu cele două confirmări de la Telekom România şi Focus Sat.

MARIUS

O sa fie gratuit numai HBO-ul sau tot MaxPack-ul ca vad in articol programu pe 3 zile la cele 4 canale din pachet

Anonim

Asa era cred programul, ca nu se tipareste separat, deci cred ca va fi la liber numai HBO. Sau mai stii ? :))

Anonim

dar rds

Anonim

gata a pornit HBO maratonul de 3 zile gratuit am abonament de la Rcs Rds confirm ca merge

Anonim

ora 13:05 inca nu sunt la liber pe satelitul Thor 1w

Anonim

da merge si la mine hbo sd la rosiori de vede rds

Anonim

pe satelitul thor 1w nu functioneaza

Anonim

pe satelitul thor 1w nu functioneaza - nu e FTA , pe focus sat a intrat de la oara 13:00 pe digi la fel ,pentru cei care au abonament la focus familia activ , si la digi care au polar - say baza

Anonim

nu sunt la liber pe satelitul Thor 1W.Nu e corect;;;;;;;

Anonim

Pai cum vreti voi sa fie la liber? Sa fie necodate pentru toata lumea ? Sunt la liber doar pentru abonati, nu pentru altii care nu sunt abonati la operatorii respectivi. Nici nu au voie sa le lase necriptate prin satelit, ca s-ar prinde in toata Europa de oricine.

Anonim

Confirm, si la mine merge, nu am abonament nici la HBO si nici la Maxpak, ci doar pachetul de baza la RCS.

Anonim

Eu nu vad unde ati citit voi ca vor fi FTA. Scrie undeva ca vor fi FTA pe satelit ? Sunt la liber pentru abonati, se intelege clar, adica pentru cei care nu au Maxpak si nici abonament la HBO, dar au totusi baza. Necriptat este doar in unele retele de cablu, care e clar ca nu sunt in toata Europa, ci doar in Romania.

Anonim

Mai sunt 2 zile pana le vor scoate dar eu voi avea abonament pentru totdeauna pentru ca il am comandat la Telekom din 2012

Anonim

Am digi satelit, abonament baza. La mine nu merge HBO. Trebuie sunat cumva si cerut actualizare cartela?

Anonim

Opreste-l, scoate-l din priza, porneste iar, comuta pe HBO. Daca nu decodeaza in maxim 10-20 minute, suna la ei si intreaba-i, nu stiu...

Anonim

Ideea este daca promotia este valabila si pe digi satelit sau doar pe digi cablu. Poate confirma vre-un abonat digi satelit ca-i merge chiar daca nu e abonat la HBO ?

Anonim

Scrie cineva mai sus, Anonim 23 ianuarie 2015, 16:58: "pe focus sat a intrat de la oara 13:00 pe digi la fel"

Asa ca mai bine ii suni sa ii intrebi daca e si pe satelit la Digi Tv. Eu am Maxpak cumparat, nu am cum sa imi dau seama.

Anonim

ba iti dai seama in meniu programului a disparut iconita cu program codat ;)

Anonim

In perioada promotionala, HBO nu este transmis necodat, doar e trecut in pachetul de baza, de catre furnizorii care vor sa faca asta. Canalul ramane codat pentru restul lumii.

Anonim

La digi satelit nu merge. Cel putin eu nu am imagine pe HBO...

Anonim

Fratilor, daca sunteti atat de interesati de HBO si ati cautat si ati vazut ca nu va merge pe Digi Satelit, va e lene sa puneti mana pe telefon sa ii intrebati pe aia de la RCS daca merge HBO in astea 3 zile si pe satelit la cei cu baza Digi Tv si daca nu merge, daca e problema de la ei sau de la voi ? Ca mai aveti o zi si adio HBO gratuit si pe urma ati aflat degeaba ca la altii a mers :)

Anonim

la mine merge ! nu stiu cum la alti nu merge !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile