miercuri, 28 ianuarie 2015

Kabel Deutschland își schimbă denumirea în Vodafone

Kabel Deutschland, cel mai mare furnizor de televizune prin cablu din Germania, isi va schimba anul acesta denumirea in Vodafone. Vor fi schimbate si celelalte elemente de identificare ( logo, slogan, pliante, firme reprezentanțe etc ).

Vodafone a preluat anul trecut controlul majoritar asupra Kabel Deutschland, pentru care a platit aproape 11 miliarde de euro.

Compania de cablu, internet si telefonie cu sediul la Munchen, care are aproape 9 milioane de clienți, va benefica de un rebranding total, in care vor fi investite sume importante de bani, a anunțat Jens Schulte-Bockum, șef din Germania al companiei de telefonie mobilă Vodafone pentru publicatia germana Handelsblatt.

În martie 2015 va avea loc o adunare generală extraordinară în Munchen. Elliott detine 13% din actiuni, iar Vodafone circa 76%. În ciuda opozitiei Elliott, britanicii de la Vodafone vor decide prin vot majoritar schimbarea denumirii in Vodafone.


7 comentarii despre subiectul „Kabel Deutschland își schimbă denumirea în Vodafone”:
Anonim

Urmeaza RCS&RDS pe Romania? Deja vad ca preiau romingul pe national al celor de la DigiMobil

Anonim

Nu prea cred ca urmeaza RCS-RDS.

Anonim

BA DA

Anonim

Sa ii ia ca prea si-au luat nasul la purtare!

Anonim

Nu o sa il ia pe RDS inca se extinde voi vreti abonamente mari daca il va lua vodafone ? Exista in Romania fibra optica de la Vodafone si ii destul de scumpa eu nu mi-as dori sa il cumpere cineva, acuma inca se extind inca in cateva tari.

Anonim

poi cine crezi ca le-a dat banii pentru extindere? asa au facut si aia in Germania ianinte sa-i cumpere Vodafone, e o tehnica de afaceri ca sa nu te acuze concurenta :))

Claus

Vedeti ca Digi preia propriul semnal de pe celula de la Vodafone, acest acord este valabil doar 2 ani. Am verificat semnalul in Roaming vs cartela Vodafone, Vodafone a avut semnal, iar Digi NU a avut semnal nici in "Roaming national".

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile