miercuri, 21 ianuarie 2015

Netflix a anunțat că se va extinde la 200 de țari în următorii 2 ani

Netflix a declarat că intenționează să finalizeze extinderea la nivel mondial în următorii doi ani, subliniind planurile de a oferi serviciile sale în 200 de țări.

Într-o scrisoare către acționari, în care a anunțat rezultatele financiare pentru al patrulea trimestru din anul 2014, Netflix a declarat că intenționează să se lanseze în următoarea etapă în Australia și Noua Zeelandă, iar până la sfârșitul anului și în alte țări suplimentare.

Furnizorul a precizat că intenționează să rămână la modelul de abonament fără publicitate și că își propune să opereze un serviciu bazat pe conținutul său original, dar și altul licențiat la nivel global, dacă va putea cumpăra drepturile de autor la un asemenea nivel geografic. Netflix a mai precizat că va investi în continuare în tot mai mult conținut original.

"Strategia noastră de expansiune internaționala din ultimii ani a fost să ne extindem cât mai repede, în timp ce rămânem profitabili la nivel global. Progresul a fost atât de puternic, încât putem finaliza expansiunea globală în următorii doi ani, în timp ce vom rămâne profitabili, deci mult mai devreme decât ne-am așteptat. Ne propunem sa obținem profituri globale semnificative începând cu anul 2017. Oferim serviciile Netflix în aproximativ 50 de țări și deja am învățat ce conținut preferă oamenii. Accelerarea extinderii la 200 de țări va fi posibilă mai ales gratie dezvoltării extraordinare a internetului, inclusiv pe telefoane, tablete și televizoare inteligente", au declarat CEO-ul Netflix ( Reed Hastings ) și CFO-ul companiei ( David Wells), în scrisoarea către acționarii Netflix.

Netflix a anunțat că are un total de 57.4 milioane abonati, după adăugarea a 13 milioane de noi membri în 2014 ( un total de 39,1 milioane clienți din SUA și 18,3 milioane clienți internaționali). Până la sfârșitul trimestrului curent, Netflix a estimat că va avea 61,4 milioane abonati la nivel mondial.

In Europa, Netflix oferă în general 3 tipuri de abonament, la 7,99 euro ( doar SD, un dispozitiv ), 8,99 euro ( în plus HD, încă un dispozitiv simultan ) și 11,99 euro ( în plus 4K Ultra HD, încă două dispozitive simultane). Prima lună de abonament este gratuită.


UPDATE 6 ianuarie 2016: Netflix s-a lansat și în România. Detalii găsiți AICI.


5 comentarii despre subiectul „Netflix a anunțat că se va extinde la 200 de țari în următorii 2 ani”:
Anonim

cu ce se maninca astia!!!

Anonim

Cu filme si seriale HD de calitate, subtitrate in limba tarii respective. Imagineaza-ti toate siteurile cu filme piratate din Romania, comasate intr-un singur loc, cu filme si seriale traduse si in calitate HD, fara reclame si disponibile direct pe televizor, tableta sau pc, fara nicio eroare gen memorie insuficienta si cu incarcare foarte rapida. :) Daca se vor lansa in Romania, sunt printre primii care se aboneaza. Am testat asa ceva in strainatate, am ramas surprins de calitate si cantitatea de filme, inclusiv foarte noi.

Anonim

Netflix = HBO GO x 2 :)

https://www.youtube.com/watch?v=6907Y1qXrWY

Anonim

Cu paine ca sa nu ti se aplece si poate inveti limba romana.

Anonim

pai la cite filme te uiti ca te plictisesti,ba da uitativa la HBO,DIGIFILM si altele

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile