vineri, 30 ianuarie 2015

Smart Tv, o nouă televiziune românească prin satelit ?

Florin Brabete, asociatul unic al societăţii FB Invest Solutions SRL, doreste să lanseze televiziunea Smart TV, o solicitare în acest sens urmând să fie analizată marţi de catre Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Societatea din Bucureşti a solicitat Consiliului licenţa audiovizuală pentru difuzarea prin satelit.

Dacă va primi licenţa solicitată, Smart TV ar urma să difuzeze un program generalist, potrivit informaţiilor Mediafax.

UPDATE 10 februarie 2015: Conform unui comunicat CNA, Smart Tv a primit licența pentru difuzarea viitoarelor sale programe prin satelit:

Întrunit în şedinţă publică, Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să aprobe solicitările de licențe audiovizuale pentru următoarele societăți: (...)
- S.C. FB INVEST SOLUTIONS SRL pentru difuzarea pe satelit a serviciului de programe Smart TV din Bucureşti;


UPDATE 28 ianuarie 2016: Licenta de emisie a televiziunii Smart Tv a fost retrasă de catre CNA, din cauza că a fost depasit cu 12 zile termenul de depunere a cererii pentru prelungirea termenului de intrare în emisie.


7 comentarii despre subiectul „Smart Tv, o nouă televiziune românească prin satelit ?”:
Anonim

O sa dispara cam cum o sa apara

Anonim

O sa fie o noua televiziune prin satelit.

Anonim

Pai cum o sa dispara o sa fie o televiziune noua prin satelit si daca se acepta televiziunea respectiva vreau sa vad ce canale vor fii.

Anonim

oare pe ce satelit vor emite ?

Anonim

ar fi bine sa emita pe hotbirt sau astra 19.2

Anonim

ui pe hodbird sau astra asta no o s avedm noi e pre scump..................

Anonim

S-a aprobat ! A prmit licenta !

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat acordarea unei licențe audiovizuale prin satelit postului Smart TV. Postul va fi operat de societatea FB Invest Solutions SRL din București, al cărei asociat unic este Brabete Florin, membru al Partidului Verde.

Potrivit documentației depuse la CNA, postul va beneficia de o investiție de 800.000 de euro, iar pentru achiziționarea de echipamente HD bugetul este de 250.000 de euro.

Postul va avea program de 19 ore pe zi, în timpul săptămânii, și 17 ore în weekend. Smart TV va avea producție proprie 73,85% și 26,15% producții ale altor producători.

Horia Matei, responsabil Smart TV pe partea editorială: „Este vorba de o stație generalistă având ca particularitate că-și dorește din start să fie nu doar un producător și difuzor de programe de televiziune, ci și o platformă pentru tinerii care doresc să lucreze în televiziune. Sub nicio formă nu dorește să se subtituie instituției de televiziune, ci să ofere oportunitatea de specializare, atestate strict profesionale pe specializări de televiziune. Din start trebuie spus că tot ce înseamnă partea de producție TV este asigurată și garantată de oameni cu experiență în domeniu, doar că ei vor forma pe lângă și acești tineri despre care vorbim. Ei vor fi cei care vor fi răspunzători pentru modul de realizare a programelor. ”

http://www.paginademedia.ro/2015/02/cna-a-acordat-o-licenta-de-televiziune-pentru-smart-tv-un-post-generalist-la-care-vor-lucra-specialisti-dar-si-cu-studenti/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile