marți, 27 ianuarie 2015

TiVo deshide în România un important centru de cercetare și dezvoltare

TiVo a intrat într-un parteneriat cu Ness Software Engineering Services, pentru a deschide un centru european de dezvoltare al TiVo, anunta compania intr-un comunicat. Centrul va avea sediul în orașul românesc Iași si va oferi companiei TiVo capacitatea de a dezvolta și extinde posibilitatile sale internationale in furnizarea unei experiente de televiziune de ultimă generație, prin servicii de cercetare si dezvoltare de înaltă calitate, la costuri eficiente.

Inițial, Ness SES va oferi pentru TiVo cu o echipă dedicată de cercetare și dezvoltare, pentru a ajuta la lansarea de noi produse TiVo pe piață. De-a lungul timpului, se intenționează să se efectueze tranziția completa a Centrului de Inginerie într-o facilitate deținuta de TiVo.

"După o evaluare în profunzime, am constatat ca România este o locație de excepție pentru noul nostru Centru de Inginerie. Universitățile excelente din România vor oferi talentati absolventi de IT, iar condițiile politice și macroeconomice sunt favorabile pentru întreprinderi. Creșterea noastră continuă ca un lider global pe piața de televiziune cu plată va fi îmbunătățită în mod semnificativ prin talentul inginerilor cu înaltă calificare din România. Impreuna cu echipele noastre existente în Silicon Valley, vom fi capabili să crestem eficiența globală a dezvoltarii receptoarelor. precum și a produselor mobile. Suntem foarte incantati sa sprijinim expansiunea noastra în Europa, cu o prezență strategică în România", a declarat Dan Phillips, Chief Operating Officer TiVo si SVP Inginerie.

TiVo Inc. este un lider global în serviciile de televiziune de ultimă generație. Inovatoarele sale soluții bazate pe stocarea in cloud permit telespectatorilor să vizioneze conținutul de pe toate ecranele, acasa si in miscare, combinand transmisiile de televiziune in direct, înregistrate, la cerere și over-the-top într-o singură interfață intuitivă. Experiența TiVo oferă telespectatorilor o modalitati universale si simple de cautare, vizualizare și înregistrare prin orice dispozitiv, creând o experiența vizuală completa. Produsele si serviciile TiVo sunt disponibile la vânzare cu amănuntul sau prin intermediul unui număr tot mai mare de operatori de televiziune cu plată din întreaga lume.


Un comentariu despre subiectul „TiVo deshide în România un important centru de cercetare și dezvoltare”:
Anonim

Hai cu lansarea si in Romania !!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile