miercuri, 25 februarie 2015

Aplicația Uber se lansează în România, la București

uberX este o platforma P2P (peer-to-peer) a Uber care permite utilizarea în comun a unei mașini, procedeu denumit "ridesharing". Aplicația conectează pasagerii cu șoferii de pe platformă care doresc să împartă costurile călătoriei.

Cum ai parte de experiența Uber? Iata cum descrie compania procedeul: "Descarcă aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, sau fă-ți cont aici. Cu Uber, nu ai nevoie de numerar. Fă-ți cont și înregistrează un card bancar – totul în deplină siguranță, te asigurăm! Deschide aplicația, alege locul de pornire și vezi pe hartă cum Uberul tău vine spre tine, în timp real. La destinație, dă-te jos din mașină și mergi mai departe. Nu e nevoie să plătești cash.

Doar pentru utilizatorii noi, prima cursă este gratuită în limita a 30 RON, introducand codul UBERBUCHAREST în aplicație, valabil până pe 25 Aprilie 2015.

"Tarifele noastre sunt mereu transparente, iar pentru a ne bucura împreună de lansare, avem tarife promoționale la aceeași calitate Uber. Iată câteva exemple de tarife: Aeroportul Henri Coandă – Piața Universității: 40 RON;  Centru Vechi – Drumul Taberei: 18 RON; Calea Floreasca – Gara de Nord: 11 RON", mai precizeaza compania. Mai multe detalii gasiti AICI.


Un comentariu despre subiectul „Aplicația Uber se lansează în România, la București”:
Anonim

Primesti o cursa gratis in valoare de 40 ron daca folosesti acest cod de invitatie cand iti faci cont in aplicatia Uber sau pe site: ”uber50RON”

https://get.uber.com/invite/uber50RON

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubercab

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile