joi, 5 februarie 2015

Meciul România - Bulgaria, transmis de Digisport 1, pe 7 februarie 2015

Fotbalistii nationalei de fotbal a Romaniei, antrenati de Anghel Iordanescu, debuteaza in Antalya, cu un meci amical impotriva nationalei Bulgariei. Partida este transmisa in direct si in exclusivitate, sambata, 7 februarie, de la ora 19.00, la Digi Sport 1, anunță compania într-un comunicat.

In avanpremiera meciului si dupa terminarea partidei, la "Digi Sport Special", Vali Moraru si invitatii sai vor dezbate forma jucatorilor echipei nationale si strategia de joc a lui Anghel Iordanescu. Din cantonamentul din Antalya 8 stelisti au fost chemati la echipa nationala, iar Astra, Craiova și Dinamo dau, fiecare, cate 3 jucatori. Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat deja lotul de 25 de jucatori convocati pentru cantonamentul din Antalya. Bulgaria va miza pe noua stranieri la meciul amical cu selectionata divizionara a Romaniei. Totodata, in lotul bulgarilor se afla sase jucatori care evolueaza la campioana Ludogorets Razgrad, echipa care a eliminat Steaua in playoff-ul actualei editii a UEFA Champions League. Partida cu Bulgaria va fi cel mai important test pentru selectionata nationala in cantonamentul din Turcia.

Echipa nationala de fotbal are programate trei jocuri de pregatire, amicale: cu Bulgaria, pe 7 februarie, cu Sioni Bolnisi, pe 10 februarie și cu nationala Moldovei, pe 14 februarie. Amicalul Romania-Bulgaria este in direct si in exclusivitate, sambata, de la 19.00, la Digi Sport 1.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axeaza pe transmisiuni live, stiri si emisiuni ce reflecta o analiza obiectiva a performantelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 si in grilele lor se regasesc transmisiunile in direct si in exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul rominesc, european, dar si din cel mondial. Din februarie Digi Sport difuzeaza toate partidele din Liga 1 si Cupa Ligii, mai anunță compania RCS-RDS  în comunicatul menționat.


7 comentarii despre subiectul „Meciul România - Bulgaria, transmis de Digisport 1, pe 7 februarie 2015”:
x360

Alternativa la mizeria de meci intre mamaliga romaneasca si castravetele bulgaresc
Sambata 7 februarie
Premier League
19:30 Everton - Liverpool
Bundesliga
19:30 Hamburger SV - Hannover
Serie A
19:00 Verona - Torino
Primera Division
19:00 Villarreal - Granada
Eredivisie
19:30 Twente - Excelsior
Super Lig
19:00 Fenerbahce - Trabzonspor

probabil cei mai multi se vor uita la derbiul dintre everton si liverpool

mihai

mai mult ca sigur !

Anonim

Nu ma intereseaza deloc meciurile straine pe care le-ai enumerat tu, eu ma uit la meciurile echipei nationale, sunt român si doresc sa imi vad echipa cum joaca, indiferent cum joaca. Nu m-am uitat aproape niciodata la un meci exclusiv intre echipe straine, cu exceptia Finalei Campionatul Mondial.

x360

iti doresc vizionare placuta atunci,
sunt si eu roman dar asta nu ma impiedica sa afirm clar ca prefer sa vad fotbal de calitate , nu turca ce o joaca romanii.

Anonim

Si eu iti doresc vizionare placuta atunci, insa nu sunt microbist pasionat, nu prefer deloc sa vad meciuri intre echipe straine, nu ma intereseaza. La cat vad eu 5-10 meciuri pe an, sunt aproape sigur ca nu sunt printre ele si cele cu echipe exclusiv straine. Am alte lucruri mai bune de facut decat sa vad niste jucatori de la echipe straine, care nu ma misca deloc sufleteste, cum misca o minge pe teren. Cand joaca echipa nationala, nu a fi normal, pentru mine personal, sa prefer meciul unor niste echipe straine in locul celui al echipei nationale. Nu ma uit la meci pentru spectacol fotbalistic, daca nu e facut de echipa nationala. In locul spectacolului forbalistic intre echipe straine, mai bine ma uit la spectacolul unui film sau al unui documentar bun. Dar cand joaca Romania, ar fi ipocrizie din partea mea sa comut pe un alt meci intre niste echipe straine, doar ca sa vad un asa zis spectacol fotbalistic. Nu nene , prefer țurca aia de care spui tu. ca e romaneasca. Sau comut pe un film, dar in niciun caz pe un meci intre echipe straine exclusiv, cand pot sa vad cu joaca, prost sau bine, românii nostri.

x360

In cazul asta :
Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!

Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian!

cum spui tu uni prefera sa faca altceva cu propriul timp. ei bine si eu sunt nationalist dar asta nu ma face absolut deloc sa-mi pierd vremea cu meciurile nationalei, mai ales la un meci amical.
docmunetare si filme pot fi vazute oricand in timpul saptamanii fara a afecta o transmisie in direct.

Anonim

Nu intelegi. Nu sunt microbist infocat si nici macar prea pasionat, nu sunt nici nationalist infocat, insa ma uit la meciuri de fotbal in general doar daca joaca nationala Romaniei. Iar acum joaca nationala Romaniei, deci ma uit la nationala si nu la alte meciuri straine, nu ma intereseaza nici daca ar juca in acelasi timp Germania cu Brazilia.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile