miercuri, 4 februarie 2015

Emisia Nașul Tv a fost întreruptă mai multe ore din cauza unei pene de curent

Televiziunea Nașul Tv a afisat in seara zilei de 4 februarie 2015 un carton pe care scria urmatorul mesaj: "Datorită unor defectiuni tehnice, acest serviciu este momentan indisponibil. Ne cerem scuze pentru acest incovenient si va asigurăm că depunem eforturi pentru remedierea deranjamentului".

Cartonul a fost difuzat si prin transmisa online de pe websiteul televiziunii, precum si prin transmisia necriptata de pe satelitul Hellas Sat 2 de la 39 grade Est sau in grilele unor operatori de cabu ( verificat in grila digitala RCS-RDS ).

Problemele au inceput probabil la orele 21:00 - 21:30, cand Nasul TV a postat pe contul de Google+ urmatorul mesaj: " Emisia Nasul Tv a fost intrerupta din cauza unei pene de curent care afecteaza cladirea Casei de Moda Venus - in care functioneaza studiourile noastre, HotNews si RISE Project - precum o parte din Calea Victoriei si Centrul Vechi. Contactati de Nasul Tv, reprezentantii Enel au declarat ca defectiunea afecteaza mai multe cladiri din zona centrala va fi remediata".

La ora 00:04 a fost inlocuit cartonul cu o miră tv ( imagine-tip transmisă pe ecranul televizoarelor pentru reglarea imaginii acestora. )

Apoi, la ora 00:08 ( 5 februarie 2015 ) a fost reluată emisia, cu o redifuzare a emisiuni "La rezistans".


4 comentarii despre subiectul „Emisia Nașul Tv a fost întreruptă mai multe ore din cauza unei pene de curent”:
Anonim

Emisia e intrerupta din cauza unei probleme la reteaua electrica din zona care afecteaza studiourile de emisie. Problema este si la B1TV (are generator) si HotNews. Electrica contactata de Nasul TV a confirmat defectiunea care va fi remediata in jurul orei 23:00

Anonim

Pai e 23:30... Pierd emisiunea...

Anonim

Update: defectiunea va fi remediata pana in jurul orei 01:00

Anonim

Gata a revenit !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile