miercuri, 4 februarie 2015

Youtube testează videoclipuri cu unghi de vizionare multiplu

Youtube testează videoclipuri cu unghi de vizionare multiplu. Un astfel de videoclip poate sa fie vizionat AICI.

Caracteristica permite unui creator de conținut sa încărce mai multe videoclipuri cu unghiuri de filmare diferite, dar sincronizate, permițând astfel privitorului să urmăreasca videoclipul din mai multe unghiuri, la alegere, împreună cu aceeasi pista audio.

Noua caracteristică este automată, ceea ce înseamnă că YouTube va uni videoclipurile din unghiuri diferite, pentru a crea un videoclip multiview.

YouTube încearcă să ofere atât creatorilor de conținut, cat și artiștilor, mai multe moduri de a se conecta cu fanii. Ideea din spatele acestei caracteristici este că spectatorii vor simți ca un regizor, avand controlul tuturor camerelor de filmare a spectacolului.

De asemenea, caracterisca este lansata demonstrativ la scurt timp după ce YouTube a dezvăluit că va oferi în curând suport pentru videoclipuri ce se pot vizona la 360 de grade.

Pentru a începe încărcarea videoclipurilor multi-unghi, facilitate care pare a fi în etapele de testare în acest moment si nu pentru toti utilizatorii, trebuie sa contactati pe YouTube prin intermediul acestui formular online.


2 comentarii despre subiectul „Youtube testează videoclipuri cu unghi de vizionare multiplu”:
Anonim

Nasol e ca se intrerupe putin sunetul cand schimb camera. Cel putin la computerul meu.

Anonim

La mine merge bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile