luni, 30 martie 2015

Dolce Sport a achiziționat drepturi tv pentru transmisia în România a tuturor meciurilor Euro 2016

Dolce Sport va transmite toate meciurile de la Campionatul European de fotbal din 2016, anunță televiziunea printr-un comunicat pe websiteul propriu.

După ce şi-a asigurat, pentru următorii trei ani, drepturile TV pentru Liga Campionilor şi Liga Europa, competiţii care încep în toamna acestui an, Telekom a cumpărat acum direct de la forul european drepturile TV pentru Campionatul European de Fotbal ( UEFA EURO 2016 ) care va avea loc anul viitor, în perioada 10 iunie - 10 iulie, în Franţa.

Naţionala României are şanse mari de calificare, ocupând în acest moment primul loc în Grupa F preliminară.

51 de partide vor fi la turneul final din 2016, toate în direct pe cele patru canale Dolce Sport. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise în exclusivitate la Dolce Sport.

Meciurile vor putea fi urmărite şi pe www.telekomtv.ro si prin aplicatia dedicată pentru dispozitive mobile.

Dolce Sport va transmite marile competiţii fotbalistice (Euro 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Premier League, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Liga 1), dar şi extra fotbal de top class: turneele WTA la care participă şi Simona Halep, Formula 1, cel mai tare baschet din lume (NBA), Turneul celor 6 Naţiuni la rugby şi multe altele, mai precizeaza compania.

UPDATE 30 martie 2015: TVR a precizat intr-un comunicat ca rămâne in cursa pentru obtinerea drepturilor tv pentru 23 partide din EURO 2016, inclusiv cele ale echipei nationale, daca se califică. Detalii gastiti AICI.


13 comentarii despre subiectul „Dolce Sport a achiziționat drepturi tv pentru transmisia în România a tuturor meciurilor Euro 2016”:
Anonim

a venit sfarsitul lumi ca eu nu am dolce sport

Unknown

Sunt toate in exclusivitate sau doar 28, asa cum scrie pe site-ul lor!!!

Anonim

28 sunt in exclusivitate, asa cum scrie. Probabil restul vor fi cumparate si de alte televiziuni, dar nu se stie daca de la Telekom sau de la UEFA.

Anonim

sunt abonat TELEKOM.Ma bucur foarte mult.

Unknown

Interesant cum suna titlul lor:BREAKING NEWS | Dolce Sport transmite integral exclusiv Euro 2016!
Se intelege altceva.(chiar daca in articol spun ca 28 sunt exclusive)

Anonim

ecuatia e simpla: telekom a cumparat de la uefa toate meciurile: dolcesport va transmite integral si exclusiv toate meciurile de la euro 2016!adica daca vrei sa vezi toate meciurile trebuie sa ai dolcesport! insa 23 de meciuri vor fi difuzate si de o televiziune free to air!insa orice televiziune care doreste sa transmita aceste meciuri trebuie sa se inteleaga cu cei de la telekom la pret! aceste meciuri nu sunt gratis!

din punctul meu de vedere ca sa fie impacata toata lumea ar trebui ca dolcesport sa fie in grila tuturor operatorilor catv si dth!numai vointa sa fie !

Anonim

Pai DACĂ vor fi si la altii cele 23 meciuri, atunci nu vor mai fi exclusive respectivele partide.

Anonim

Stai linistiti ca nu cred ca o sa ramana RCS-RDS fara drepturile pentru Euro 2016. Au timp sa le achizitioneze.

Anonim

Nu consider normal faptul ca meciurile sa fie transmise doar la Dolce , noi ceilalti de ce suntem nedreptatiti ? ...e laudabil ce face Telekom pentru abonatii sai , dar , nu toata tara e la Telekom.NORMAL ar fi fost sa fie TVR care este pentru toti conationalii mai ales ca sunt sanse mari de participare a Nationalei . Si nu cred ca Dolce v-a fi in grilele altor cablisti , desi s-ar putea ,dar contra cost ,ori e recenta patania celor de la UPC cu Liga 1 cand nu au convins decat putini abonati sa plateasca in plus pentru un canal . Consider ca TVR trebuie sa transmita macar meciurile in care joaca nationala Romaniei cat si finalele campionatului. De aceea avem televiziunea nationala sa fie pentru toti romanii.Sa faca un post TVR special pentru sport ,pentru ca sunt sustinuti atat de la bugetul de stat cat si de taxa radio-tv. ASA AR FI NORMAL INTR-O TARA NORMALA

Anonim

si in vest ca si in est ca si in lume televiziunea de stat nu mai detine monopolul !in alte tari televiziunea publica nici nu miroase aceste drepturi!asta-i viata ce sa facem!ne adaptam si noi situatiei!

de exemplu in franta televiziunea publica nu transmite nici un meci de la euro 2016!si se joaca turneul la ei in tara!toate meciurile se vad pe postul pay-tv bein sport!exact cum e si la noi cu dolcesport!

Anonim

Ia Spania CE 2016 este transmis de doua canale private(PAY TV), acestea sunt: CANAL+ESPANA si CUATRO TV!!! Asa ca nu mai plangeti mocangiiilor,platiti ca sa vedeti fotbal!!! La tvr sa ramana numai saraciile!!!

Mihaita

Ok anonim. Iti multumim pentru sfatul tau constructiv.

Anonim

Problema este ca noi suntem abonati captivi,cei cu abonamente la RCS nu au cum sa beneficieze de Dolce Sport,la fel cum cei de la Telekom nu pot beneficia de Digi Sport,chiar in situatia in care cineva si-ar dori sa urmareasca aceste canele contra cost.Aici este nevoie de niste reglementari serioase prin care aceste canale sa se poata distribui in toate retelele de cablu,evident contra unei sume de bani,sau suportata de operator.In acest moment nu cred ca un Abonat RCS cu internet-tv-mobil renunta la tot si trece la Telekom dfoar pentru Euro 2016 sau Champions League.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile