joi, 5 martie 2015

Eurosport va transmite meciuri de fotbal din Major League Soccer ( SUA și Canada )

Major League Soccer și Eurosport au anuntat astazi un acord de patru ani, prin care Eurosport va difuza meciuri MLS în toate teritoriile europene in care opereaza (cu excepția Regatului Unit al Marii Britanii, unde există deja un acord anuntat recent, între MLS și Sky Sports).

Acordul dintre Major League Soccer și Eurosport include drepturi digitale si tv exclusive pentru meciuri din toate sezoanele obisnuite, pentru AT&T MLS All-Star, pentru playoff MLS și pentru cele din Cupa MLS. Acestea va fi difuzate pe Eurosport și Eurosport 2, dar vor fi puse la dispoziție si prin intermediul serviciului online cu abonament Eurosport Player.

Până la patru meciuri vor fi difuzate în direct in fiecare week-end ( probabil incepând chiar de sâmbata aceasta, de pe 7 martie 2015 ), prin transmisii pe Eurosport și/sau Eurosport 2, inclusiv un meci in direct la ora Europei Centrale 23:00, în noaptea de duminică și altul imediat după acesta. O avanpremieră de 30 de minute va fi difuzata pe Eurosport 2 in fiecare vineri, la ore de maxima audiență.


9 comentarii despre subiectul „Eurosport va transmite meciuri de fotbal din Major League Soccer ( SUA și Canada )”:
Anonim

de cand transmite

Anonim

de sambata ? ...

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Sâmbătă la 05:00 e primul meci pe Eurosport International și următorul e la 22:00 pe EUROSPORT 2. Revin cu un alt mesaj și vă dau programul

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

La 05:00 LA Galaxy - Chicago Fire pe EUROSPORT
22:00 DC United - Montreal Impact pe EUROSPORT 2

Pe duminică încă nu m-am informat.

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Duminică e la 23:00 Orlando City - New York City FC și la 01:00 Sporting Kansas City - New York Redbulls (duminică spre luni)

Anonim

asa mai merge!mai mult fotbal pe eurosport !se vede ca cei de la discovery (noii patroni ai eurosport) vor sa faca acest canal de sport mai atractiv !si asta e un lucru foarte bun !

George

Eurosport are dupa 24 de ore

Anonim

Numai sa se inpace cu cei de la RCS&RDS ca sa vizionam si noi dupa 31 decembrie 2015 Eurosport1,2,si Eurosport Ro,dar si toate posturile Discovery eliminate de mai bine de 2 ani..

dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Și uite așa s-a terminat cu MLS în România. 2019, a început camiponatuc din câte vad și nu se mai fa jimic in Romania! Pe Eurosport nu mai figurează niciun meci în direct!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile