sâmbătă, 7 martie 2015

Începând cu 12 martie 2015, paginile de Facebook vor avea mai puține Like-uri

Facebook va elimina incepand de săptămâna viitoare anumite conturi inactive din contorizarea like-uri paginilor de Facebook, ceea ce va determina o scădere a numărului de aprecieri, cel puțin in prima perioada, pana vor fi compensate de like-uri noi, de pe conturi active.

Facebook a declarat: "Pentru ca datele de audienta sa fie mai semnificative pentru întreprinderi, actualizăm modalitatea prin care sunt numărate aprecierile unei pagini, prin eliminarea conturilor memoriale și a celor care voluntar si-au dezactivat conturile".

Facebook a declarat că există două motive principale pentru care se face această mutare.

În primul rând vor îmbunătățite rezultatele de business, oferind întreprinderile perspectiva de a atrage ca si clienti ai afacerii pe cei care pot urmari practic pagina lor de Facebook.

În al doilea rand se dorește ca rezultatele promovărilor să fie în concordanță cu capacitatea de a fi activi a utilizatorilor individuali. Facebook a declarat că deja filtreaza de la postările publicate pe diverse pagini aprecierile si comentariile care provin de la conturi dezactivate sau conturile memoriale ce au aparținut celor trecuti in nefiinta.

Scăderea aprecierilor va începe pe 12 martie 2015 și ar trebui să continue în următoarele câteva săptămâni.

În cazul conturilor dezactivate voluntar de către unii proprietari, dacă și le reactivează, orice like provenind din aceste conturi va fi readăugat la numărul de aprecieri ale paginilor.


Niciun comentariu despre subiectul „Începând cu 12 martie 2015, paginile de Facebook vor avea mai puține Like-uri”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile