vineri, 27 martie 2015

Sony a cumpărat 5 canale de filme de la Liberty Global, compania care deține în Romania Focus Sat si UPC

Sony Pictures Television Networks (SPT) a ajuns la un acord cu Liberty Global pentru a cumpara pachetul de canale Film1 din Olanda. Conform acordului, Sony va detine si controla complet 5 canale de televiziune cu plată ( premium ), aflate sub umbrela brandului Film1, împreună cu serviciul Film1 Go, dupa ce tranzactia va fi supusă aprobarii autoritatilor de reglementare.

Cele cinci canale tv sunt Film1 Premiere, Film1 Comedy & Kids, Film1 Action,  Film1 Sundance si Film1 Spotlight.

Toate cele cinci canale Film1 vor continua să fie retransmise prin platformele Ziggo și UPC din Olanda.

"Achizitia pachetului de canale Film1 marchează o mutare cheie pe piața olandeză și subliniază angajamentul nostru continuu de a dezvolta si diversifica suita noastră de canale de mare succes din Europa", a declarat Kate Marsh, vicepresedinte executiv al Sony Pictures Television Network, Europa de Vest.

Liberty Global detine si operatiunile UPC si Focus Sat din Romania.


6 comentarii despre subiectul „Sony a cumpărat 5 canale de filme de la Liberty Global, compania care deține în Romania Focus Sat si UPC”:
Anonim

nu a fost o vanzare de bunavoie!au fost fortati de autoritatile olandeze pentru ca cei de la upc sa poata cumpara rivalul ziggo!prin fuziunea celor 2 entitati in olanda va apare un gigant de cablu cu o cota impresionanta!asa ca tranzactia sa fie aprobata cei de la upc au fost nevoiti sa mai vanda din active(upc are in olanda reteaua sport 1 si film 1 programe pay-tv)

Anonim

Nu stiu de unde ai tu anonim de mai sus informatiile astea, dar mai conteaza din ce cauza sau datorita carui interes ? Important ca le-au vandut. :)

Anonim

are pentru ca fara aceasta vanzare nu se aproba tranzactia intre upc si ziggo!iar upc va disparea ca operator de catv in olanda!va ramane doar ziggo!

George

Megamax are 24 de ore. Sport 1 Romania nu mai este.

Anonim

eu zic ca upc dispare si din Romania

Anonim

lol, ce idei ( sperante deșarte ) mai ai si tu. Pe ce te bazezi ?
Sau te refereai ca dispare in anul 2100 ? :)))) Ca atunci poate te crede cineva.
Oricum, ai postat un comentariu foarte util, multumim pentru aportul tau constructiv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile