sâmbătă, 7 martie 2015

Televiziunea românească MDI TV emite prin satelit

Televiziunea românească MDI TV a început să emită necriptat prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est, pe aceeasi frecvența utilizată și de Taraf Tv sau Etno Tv.

Datele de receptie sunt: frecventa 12572, polarizare verticala, SR 8670, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, FTA ( actualizat pe 28 aprilie 2016 ).

Deocamdată calitatea imaginii este destul de slabă calitativ, cu bitrate video mediu de 245 Kb/s (minim 206, maxim 280), la rezolutie 352 x 288 pixeli. Sunetul este transmis la un bitrate mediu de 63 kb/s ( minim 52, maxim 73 ). Dar probabil că este o transmisie de testare.

MDI TV este un canal regional ce emite din Targoviste si in care a fost investit un milion de euro pentru relansarea de la sfarsitul anului trecut, ce viza atât o grilă nouă de programe (axată in special pe stiri si dezbateri), dotare tehnică nouă si personal suplimentar, dar si distributia la nivel national, ce s-a concretiza probabil prin transmiterea pe satelitul mentionat.

Canalul de televiziune MDI TV este dedicat pentru judete precum Teleorman, Dâmbovita, Giurgiu sau Argeș.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea românească MDI TV emite prin satelit”:
Calafat Live

Da, emite de câteva zile, dar se vede foarte prost !

Alexyss

Cu, un milion de euro faceam o televiziune de nota 10+ si cu emisie via satelit pe 13E.....

Vali

aseara era black screen. si la rezolutia asta nu te poti uita.

Anonim

Cred ca fac si ei teste, e clar ca rezolutia asta nu ajuta nici la vizionare, nici la preluare de pe satelit de catre cablisti.

Anonim

Sper ca in viitor ecranul negru sa ramina permanent in grila lor de programe - sunt destule
televiziuni romanesti de stiri pe satelitul asta .

detrax

Si cu ce te-ar ajuta pe tine daca ar deveni ecran negru ? Platesti tu cumva satelitul ? Sau doar asa, ai postat un comentariu sa fii si tu la moda cu turma de oi din Romania, care comenteaza negativist pe unde apucă ?

impulsbv

dupa aproape 3 saptamani de blackscreen, mdi tv a fost inapoi criptat cum era prima data. s-a dus si postul asta?...

Anonim

Mediafax: CNA a analizat, în şedinţa de marţi, mai multe solicitări ale MDI-Fleisch SRL, care au vizat atât modificarea licenţelor MDI TV (o licenţă prin satelit şi una prin reţele de comunicaţii electronice), cât şi extinderea zonei de difuzare a MDI TV, de la patru judeţe la opt, autorizarea noilor spaţii redacţionale şi modificarea acţionariatului societăţii. CNA a analizat, în şedinţa de marţi, mai multe solicitări ale MDI-Fleisch SRL, care au vizat atât modificarea licenţelor MDI TV (o licenţă prin satelit şi una prin reţele de comunicaţii electronice), cât şi extinderea zonei de difuzare a MDI TV, de la patru judeţe la opt, autorizarea noilor spaţii redacţionale şi modificarea acţionariatului societăţii.

Astfel, MDI TV va emite oficial, pe lângă judeţele Dâmboviţa, Argeş, Telorman şi Giurgiu, şi în alte patru judeţe, respectiv Prahova, Ialomiţa, Ilfov şi Călăraşi.

"O să funcţionăm exact ca o televiziune naţională, numai că noi nu acoperim toată România, ci doar regiunea sud Muntenia", a explicat Bertha Colea.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile