luni, 30 martie 2015

TVR rămâne în cursa pentru drepturile de televizare a 23 meciuri din EURO 2016

TVR rămâne în cursa pentru drepturile de televizare a Campionatul European din 2016, precizează televiziunea publică intr-un comunicat publicat pe websiteul oficial, după ce Telekom Romania a anunțat că a achizitionat drepturi de televizare pentru toate cele 51 de meciuri ale UEFA EURO 2016, dintre care 28 de partide în exclusivitate la Dolce Sport.

Pachetul vizat de televiziunea publică conţine 23 de partide şi include obligatoriu meciurile echipei naţionale, în cazul în care aceasta se califică, precum şi pe cele din fazele eliminatorii, mai precizeaza TVR.


„Situaţia financiară a TVR este una extrem de dificilă, însă televiziunea publică face toate diligenţele necesare pentru ca toţi telespectatorii din România să aibă acces la evenimentele de importanţă majoră, aşa cum sunt ele definite în Hotârârea Guvernului nr. 47/2003. În acest sens, TVR a transmis Guvernului României, prin Ministerul Culturii, în vederea însuşirii lui ca iniţiativă legislativă, o propunere legislativă de modificare a Legii nr. 41/1994 de organizare şi funcţionare a TVR, în sensul asigurării de la bugetul de stat a surselor financiare necesare achiziţionării drepturilor privind transmisiile evenimentelor de importanţă majoră stabilite prin HG nr. 47/2003. Conform Hotărârii Guvernului nr. 47/2003, evenimentele de importanţă majoră sunt: Festivalul Internaţional „George Enescu", Jocurile Olimpice de Iarnă, Jocurile Olimpice de Vară, Campionatul Mondial şi cel European de fotbal şi jocurile de calificare ale echipei naţionale de fotbal a României”, se arată în comunicatul Televiziunii Române.


Un comentariu despre subiectul „TVR rămâne în cursa pentru drepturile de televizare a 23 meciuri din EURO 2016”:
GABI

Sa se privatizeze daca vor sa aiba bani pentru orice eveniment de asemenea amploare. Sa invete sa produca bani, sa aiba emisuni mai de cerute si mai ales... AUDIENTA... sa nu mai stea cu mana intinsa la buigetul de stat sa ii finanteze

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile