miercuri, 15 aprilie 2015

BBC Brit a avut în ziua lansării din Norvegia audiențe de 5 ori mai mari decât BBC Entertainment

Televiziunea BBC Brit, unul dintre cele trei noi branduri la nivel mondial ale BBC Worldwide, s-a lansat in versiune HD ( si SD, prin transcodare de catre operatori ) pe 14 aprilie 2015 în Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda și Islanda. Televiziunea BBC Brit avut un start pozitiv, devenind cel mai vizionat canal internațional din Norvegia, conform cifrelor de audienta oferite de TNS Gallup.

BBC Brit, care a înlocuit BBC Entertainment, a depasit cota de audienta medie a BBC Entertainment de aproape cinci ori pe publicul cheie (21-50 ani), fiind ieri al optulea canal ca audienta in Norvegia.

Tobi de Graaff, vice-presedintele executiv al BBC Worldwide Europa de Vest, a declarat: "Știam că telespectatorii din Norvegia sunt atrasi de programele noastre și suntem încântați să vedem cât succes a avut BBC Brit în ziua lansării. Ne-am angajat să continuam dezvoltarea canalului in urmatoarele luni, prin oferirea de programe in exclusivitate in Norvegia".

BBC Brit va difuza in premiera nordică toate noile episoadele Top Gear, alături de cele mai cunoscute si de succes programe realizate de televiziunea britanică.

Canalul BBC Brit HD a fost introdus criptat si pe doua frecvente de pe satelitul Thor 6, inlocuind BBC Entertainment. BBC Brit HD emite pe frecventa 10716, polarizare orizontala, SR 24500, FEC 7/8, DVB-S QPSK, dar si pe frecventa 11341, polarizare verticala, SR 25000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

UPDATE 21 aprilie 2015: BBC Entertainment va funcționa la fel în continuare în România, nefiind influențat de lansarea BBC Earth.  Detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „BBC Brit a avut în ziua lansării din Norvegia audiențe de 5 ori mai mari decât BBC Entertainment”:
Anonim

.....asteptam sa se faca schimbarea si la noi !!!

Anonim

Apropo de UPDATE...

E vorba de BBC Entertainment,nu Knowledge.

HD Satelit România

Am modificat, mulțumesc.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile