luni, 6 aprilie 2015

Cum transformi telefonul sau tableta în aparat auditiv

Există diverse aplicatii gratuite pentru telefoane smart cu Android, iOS si alte sisteme de operare, care te pot ajuta sa transformi un telefon ( sau o tableta dotată cu microfon ) intr-un aparat auditiv (proteză auditivă), ce poate fi util persoanelor cu deficiențe de auz sau uneori chiar celor care doresc sa utilizeze metoda in alte scopuri ( de exemplu, pentru a auzi mai bine sunetul televizorului, cand volumul este setat la un nivel minim).


Ai nevoie de un telefon smart  ( sau o tabletă cu microfon ) si pereche de căști compatibilă cu dispozitivul mobil utilizat. Apoi instalezi o aplicatie dedicată ( de preferat gratuita ), îți pui căștile si le conectezi la telefon sau tabletă, pornești aplicația si activezi din setarile sau optiunile acesteia amplificarea, de preferat cu volumul general al telefonului/tabletei și al căștilor la maxim, dacă nu obțineti suficient nivel al sunetului. Vă recomandăm sa testati mai multe aplicații, pentru a afla care este mai eficientă pentru telefonul sau tableta dvs.

De exemplu, am testat cu rezultate interesante pentru Android aplicatiile "Hearing Aid Ultimate", "Hearing Enhancer - Hear Better", "Smart Hearing Aid" și "Hearing Aid Super Hearing".

Pentru iOS s alte sisteme de operare căutat aplicatii folosind termeni precum "hearing aid".


Un comentariu despre subiectul „Cum transformi telefonul sau tableta în aparat auditiv”:
Anonim

Am verificat, e un experiment interesant :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile