joi, 30 aprilie 2015

Lupta secolului: Mayweather vs. Pacquiao, la Pro Tv și Dolce Sport

Partida supranumită si "Lupta secolului" este un meci de box între campionii Manny Pacquiao și Floyd Mayweather Jr.

În ciuda previziunilor că înfruntarea dintre Mayweather si Pacquiao va avea cele mai mari încasări din istoria boxului, dezacordurile dintre cele două tabere privind regulamentul si condițiile de luptă au împiedicat desfăsurarea meciului până în acest an. Negocierile pentru acest super meci au fost finalizate pe 20 februarie 2015, cand Mayweather a confirmat pe rețelele de socializare că lupta a fost într-adevăr programata, iar contractul semnat, ața încât meciul va avea loc pe 2 mai 2015 ( în Romania duminică, 3 mai, de la ora 06:00 ).

Partida de box este de așteptat să aibă vânzări record Pay-Per-View, dar si încasări de milioane de dolari din vânzarea biletelor, care au prețuri intre 3.500 si 250.000 de dolari.

Pretul preconizat pentru cumpararea evenimentului PPV este de asteptat sa fie de 89.95 dolari pentru versiunea SD și 99.95 dolari pentru versiunea HD. Experții spun că partida de box ar putea avea cele mai mari încasări din istoria boxului și ar putea genera 300 milioane dolari.

Meciul este transmis in Romania de Pro Tv si Dolce Sport, duminică, 3 mai 2015, începând cu ora 6:00 dimineața.


2 comentarii despre subiectul „Lupta secolului: Mayweather vs. Pacquiao, la Pro Tv și Dolce Sport”:
Anonim

Meciul secolului? Serios? Esca si Inna fac publicitate la meci, ca si cum ele sar uita, dar la ora aia sforaie, penibile!

Anonim

Asa e denumit de americani, ca "Lupta secolului", nu Pro TV i-a pus numele asta.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile