joi, 2 aprilie 2015

Mooz Dance și Bollywood Tv, difuzate pe o nouă frecvență a satelitului Thor 6

Canalul muzical românesc Mooz Dance ( SD si HD) este transmis pe o nouă frecvență de pe satelitul Thor 6, după cum se observă din anunțul afișat pe crawl, la baza imaginii.

Noua frecventa este 12456, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat.

Mooz Dance a fost transmis inițial necriptat pe satelit Thor 6 , dar in luna noiembrie a anului trecut ambele versiuni au fost criptate și sunt disponibile doar clienților platformelor Focus Sat din România, Digi Tv din Slovacia, Magio Sat din Slovacia, freeSAT din Cehia și Slovacia, UPC Direct din Ungaria.

Mooz Dance SD și HD sunt difuzate in continuare prin intermediul ESS Romania, pe frecvența 12092, dar functioneaza deja si pe noua frecvență anunțată ( operată tot prin ESS ).

Pe aceeasi frecvență se observă televiziuni relativ recent adăugate, ca TCM ( test ), SportKlub Ungaria si Bollywood Tv. Ultima dintre acestea anunță de asemenea explicit, tot la baza imaginii, schimbarea frecvenței pe acest satelit. Functionează deocamdata, la fel ca si Mooz Dance, si pe vechea frecvență ( 12149 V in acest caz, dar tot frecvență operată de ESS ). Frecventa 12149 vertical pare sa aibă tendința de a fi eliberată momentan de canale.


5 comentarii despre subiectul „Mooz Dance și Bollywood Tv, difuzate pe o nouă frecvență a satelitului Thor 6”:
Unknown

pe digi tv nu merge...

Anonim

Pai cine a zis ca ar merge pe Digi TV Romania? Nu sunt grila Digi Tv Romania nici Mooz HD, nici Mooz SD, nici Bollywood Tv, nu stiu cum ai dedus tu asta, ca nici nu scrie asa ceva, adica nu scrie ca ar fi la Digi Tv Romania. Daca sunt canale care emit pe acelasi satelit, aceasta nu inseamna ca sunt in grilele tututor operatorilor DTH de pe acel satelit. Fiecare are grila lui de canale si codarea lui proprie.

Anonim

ba da merge și pe digi tv ion constantin

Anonim

Da, dar nu Digi Tv Romania :)))

Unknown

Cine doreste sa vizionwze aceste canale la liber sa mearga pe satelitu Azer-intel 12 46*est

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile