vineri, 3 aprilie 2015

OnLive se închide, după ce a fost cumpărat de Sony

Sony a cumpărat OnLive pentru a îmbunătăți PlayStation Now, iar abonatii OnLive se vor mai putea bucura de serviciul de jocuri prin streaming până pe 30 aprilie 2015, pentru că OnLive se va inchide. Orice abonamente reînnoite sau achiziționate după data de 28 martie 2015 vor fi rambursate.


Sony a achizitionat diverse active ale OnLive, inclusiv un portofoliu larg de brevete privind tehnologiile de streaming implicate. Achizitia marchează a doua închidere a OnLive, deși de data aceasta este permanentă.

Platforma de jocuri in cloud PlayStation Now a fost lansată de catre Sony in stadiu beta în SUA, iar in viitorul apropiat va fi lansată si în Marea Britanie.

Dupa achizitia și închiderea ulterioară a serviciului OnLive, PlayStation Now va mai avea doar un singur rival în lumea jocurilor prin streaming, si anume Nvidia Grid, care este disponibil în prezent gratuit pentru proprietarii de Nvidia Shield.


Niciun comentariu despre subiectul „OnLive se închide, după ce a fost cumpărat de Sony”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:


Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (51) Digi Mobil (39) Digi Tv (310) Focus Sat (212) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (172) Orange Tv (101) RCS-RDS (401) Telekom Romania (220) Telekom Tv (193) UPC (222) Vodafone (44)