marți, 7 aprilie 2015

Pro Tv va difuza 23 meciuri din Euro 2016 ?

TVR a explicat intr-o conferintă de presă că ( deși face mai multe demersuri ) nu va avea aprobarea de a transmite meciul Irlanda de Nord - România din Belfast, 13 iunie 2015 ( din preliminariile Euro 2016), dacă nu va vira o sumă de bani în conturile EBU, anunță gsp.ro, care mai precizează că datoria TVR către EBU este de 15,3 milioane euro ( 82% din aceasta fiind licențele pentru transmisiuni sportive și cheltuieli tehnice aferente), iar blocajul EBU împotriva transmisiei acestor evenimente sportive de către televiziunea publică din România ar fi o pârghie în încercarea de a recupera banii restanți. Totusi, in compensație, TVR ar fi in negoieri pentru posibilitatea de a difuza rezumatele meciurilor din Liga 1, desi inca nu s-ar fi ajuns la o înțelegere.

GSP mai precizează că Pro TV ar fi făcut o ofertă pentru a difuza cele 23 de meciuri de la Euro 2016 ( cele pentru care Telekom - Dolce Sport nu are exclusivitate), care s-ar putea concretiza dacă TVR nu va achizitiona drepturile de transmisie pentru aceste meciuri (13 meciuri din faza grupelor, 3 din optimi de finală, sferturile de finală, semifinalele și finala).


Un comentariu despre subiectul „Pro Tv va difuza 23 meciuri din Euro 2016 ?”:
Iorgu

TVR-ul acesta, dpdv al meu ca abonat al lui prin taxa numita radio-tv n-ar vrea, o simpla intrebare... sa ma lase in pace???? ca cetatean al acestei tari si daca vrea s-o mai tina in pierderi sa se descurce singura. Faptul ca ai ajuns, dintr-o eroare a vremurilor sa te numisti post public, nu inseamna ca eu sa-ti suport tie costurile cu supravietuirea ta....DESCURCA-TE iar cine vrea sa vada sport, filme, muzica, etc... sa plateasca aceste servicii... cum face RAI-ul in Italia :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile