miercuri, 1 aprilie 2015

Probe noi în dosarul Digi Mobil

"Florin Nemeș, reprezentantul Digi Mobil ( Marketing & PR Coordinator RCS & RDS ), este adus in instanță cu noi acuzații, după ce a fost arestat preventiv 30 zile, cu propunere de arestare definitivă", anunță reporterul televiziunii.

"Probe noi în dosarul Digi Mobil" este o nouă reclamă haioasă din seria Belgravistan, a companiei RCS-RDS, in care promoveaza posibilitatea de a achizitiona telefoane in rate fără dobândă, la abonamente toate abonamentele Digi Optim.


5 comentarii despre subiectul „Probe noi în dosarul Digi Mobil”:
Anonim

Asta este genul de reclama la care te uiti cu drag si nu schimbi postul

DINU

Eu cred ca-i genu de reclama ciudata cu o tara care nu exista si niste personaje de slabe. O firma serioasa nu-si face reclama la servicii pe baza de imaginatia aia cu Belgravistan. O regula de aur in marketing, reclama se face la un produs/serviciu slab vandut.

Anonim

Aha, original inseamna ciudat. Si deci de aceea isi fac reclama si Vodafone, si Orange, si Telekom etc, ca nu au produse bine vandute. Bine ca mi-a zis, ma voi abona la servicii de la firme care nu isi fac deloc reclame la produse si servicii. Dar cum aflu de serviciile respective, daca nu sunt promovate deloc ? Tu esti bun de sef de marketing la o firmă, sa le spui subalternilor:

- Dragi colegi din echipa, toata lumea sa mearga la terasa la un suc, noi nu promovam nimic, ca vor crede clientii care sunt specialisti in marketing ca daca promovam ceva, nu e produsul bun. :)))))

Ce mi-ar fi de drag sa te am de șef :))

DINU

un produs/serviciu bun n-are nevoie de reclama. Reclama a aparut tocmai din nevoia de a atrage atentia omului ca acel bun/serviciu exista... si daca este bun nimeni n-o sa bage bani in reclame

Anonim

Corect, eu ce spuneam ? Multumesc pentru sfat. Deci orice produs sau serviciu la care vad sau aud o reclama, nu e bun. Chiar vroiam sa ma abonez la RCS, dar am vazut reclama, si cum tu m-ai atentionat ca un produs la care se face reclama nu e bun, nu ma mai abonez. Apoi am vrut sa ma abonez la Orange, la UPC, la Telekom, Vodafone, dar iar am vazut reclama si la ei si nu stiu ce sa mai fac, ca e clar ca nu sunt bune daca au reclama, ca doar tu stii mai bine. Deci in concluzie nu ma mai abonez la niciunul, niciunul nu au produse bune, ca toti fac reclame la ele. Asta e, nu mai folosesc telefon. Multumesc frumos pentru sfatul exceptional.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile