joi, 23 aprilie 2015

RCS RDS, parteneriat cu Primăria Oradea pentru construirea si operarea unei rețele de distribuție a energiei electrice

"RCS & RDS propune Primariei Oradea realizarea unui parteneriat pentru construirea si operarea unei retele de distributie a energiei electrice. RCS & RDS considera ca doar o competitie reala pe piata energie va transforma serviciile de distributie a energiei electrice in servicii de calitate pentru consumatori, reflectandu-se in acelasi timp in avantaje financiare directe pentru acestia. RCS & RDS are ca si obiectiv oferirea unor preturi cu pana la 20% mai mici decat cele existente ale competitorilor de pe piata", anunță compania într-un comunicat.

"Competitia pe acest segment al pietei va oferi clientilor libertatea de a decide ce distribuitor doresc pentru serviciul de energiei electrica. In acelasi timp, clientii vor beneficia de competitie prin elimininarea practica a posibilelor suprataxari ale conectarilor la retelele de distributie, avand posibilitatea sa compare si sa aleaga in cunostiinta de cauza. Nu in ultimul rand, RCS & RDS propune prin acest parteneriat si oferirea de preturi preferentiale pentru institutiile publice din subordinea Primariei Oradea.", mai precizează în același comunicat compania RCS RDS.


Subiectul este dezbatut pe larg si pe websiteul bihon.ro: „Primăria Oradea vine în asociere cu suportul pentru investiţiile companiei, de exemplu terenurile pe care se vor amplasa staţiile de transfomare, sub forma unor concesiuni, iar compania RCS RDS realizează şi exploatează investiţiile pe teritoriul municipiului”, a precizat primarul Ilie Bolojan. „Compania propune o nouă provocare, atât firmelor cât şi persoanelor fizice: furnizarea şi distribuţia de energie electrică. E un capitol foarte mare în care noi intrăm cu curaj şi cu speranţa că vom reuşi”, a mentionat şi Ioan Dumea, manager în cadrul RCS RDS.


7 comentarii despre subiectul „RCS RDS, parteneriat cu Primăria Oradea pentru construirea si operarea unei rețele de distribuție a energiei electrice”:
Marian

Poate se reuseste incet da' sigur spargerea monomopului Electrica. Statul ar trebui sa ajute si sa incurajeze sursele alternative de energie indiferent sub ce forma sunt oferite deoarece sunt principalu motor de dezvoltare al oricarei economii din lumea asta. Bravo RCS-RDS

Anonim

Asa cand a-ti pica netul ramai si fara curent

Anonim

si cand pica netul ?

Mihaita

Nu are nicio legatură una cu alta și nici cu știrea, esti offtopic, anonim.

Iar când ÎȚI ( nu a-ți ) pică ție netul, că mie nu mi-a picat in 5 ani nici de două ori la RCS-RDS, apelezi telefonic la Relatii clienți să rezolve problema.

Să revenim la furnizarea de electricitate și să nu o dăm si mai rău in flame si offtopic, ok ?

Anonim

idee foarte buna...cand ma gandesc la incapabilii care spun ca rds practica dumping imi vine sa vomit,nu rds chiar are preturi reale si angajati multi care nu ii incurca pe manageri

Unknown

BRAVO Astept sa vina si in Timisoara

Bodo

Frectie la picior de lemn, tinand cont ca din costul final al kilowatului 50-60% sunt taxe, comisioane si accize luate abuziv de stat pretul final la consumator n-o sa fie asa WOW. Nu cred ca se va merita investitia, poate doar sa dispara monopolul Electrica

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile