joi, 16 aprilie 2015

TCM România, oficial 24 din 24 ore în grila Focus Sat și Digi Tv Satelit

Initial, TCM avea timpul de emisie partajat cu Cartoon Netwoork la DTH-ul romanesc Focus Sat. Pe 30 martie 2015, TCM a inceput sa fie transmis prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest ( unde transmite si Focus Sat si Digi Tv), pe frecventa 12456 ( ESS ), polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, criptat Conax, accesibil abonatilor Focus Sat. Insa doar dupa o zi, in aceeasi zi in care Cartoon Network a inceput sa fie de asemenea transmis 24/24 ore la operatorul mentionat, abonatii Focus Sat nu au mai avut acces la TCM Romania (desi canalul era transmis in continuare, dar fără posibilitate de decriptare de catre abonati ).

Pe 14 aprilie 2015, TCM a devenit din nou disponibil abonatilor, iar in ziua urmatoare Focus Sat a anuntat oficial ca TCM Romania este disponibil in grila 24 ore pe zi.

UPDATE 16 aprilie 2015, ora 16:25 - TCM Romania 24/24 ore a fost introdus oficial si in grila de canale a operatorului prin satelit DTH Digi Tv Romania ( RCS-RDS). TCM Romania 24/24 apare in grila afisata pe receptoarele oficiale SD si HD ale operatorului, dupa ce grila este actualizata ( de exemplu puneti receptorul in standby 5-10 minute sau posibil prin revenire la setarile de fabrică ale receptorului). TCM Romania era receptionabil inca de pe 7 aprilie 2015 de catre abonatii Digi Tv Romania care aveau instalat pe receiver firmware vechi, care permite receptia de canale ce nu sunt oficial in grila Digi TV. La acea data, TCM adaugase in simulcrypt sistem de criptare Nagravision, CAID 1802/ 1880 ( specific Digi Tv ), pe aceeasi frecventa.


31 de comentarii despre subiectul „TCM România, oficial 24 din 24 ore în grila Focus Sat și Digi Tv Satelit”:
Anonim

Dar ce-i cu subtitrarea aia de anii '90? Să fie în ton cu filmele vechi?

Anonim

Chiar nu iti dai seama ca asa e subtitrarea pe care o ofera TCM si nu are nicio treaba Focus Sat, care doar a activat decodarea canalului pentru abonati ? Subtitrarea e inclusa direct in imagine, nu e separata sa o poti scoate sau reintroduce, nu e subtitrare DVB.

Anonim

O calitate de 2 lei are postul asta.. mai bine il inchideau de tot. Se vad unele filme pe un sfert de ecran...De fapt orice post strain preluat de romani se transmite in bataie de joc.. asa ca romanii nostri ar face bine sa nu se mai bage aiurea in seama si sa ne lase posturile din uk, care stiu sa transmita cum trebuie..

Anonim

La mine se vad filmele cum trebuie, mai vezi tu ce setari mai trebuie sa faci la televizor, daca nu ai invatat inca sa iti utilizezi televizorul.

Este un post foarte bun pentru MINE, care sunt foarte pasionat de filmele de cinemateca, e cel mai bun post. Asa ca pastreaza-ti opinia pentru tine. Sau explica ca doar pentru tine e de 2 lei, nu generaliza public, ca nu te-am luat purtator de cuvant in numele meu.

Anonim

Si de azi a intrat si pe Digi DTH :)

Anonim

Era de mult pe Digi Tv DTH , pentru cei care au softul vechi.

Anonim

La Digi Tv pe receiver HD la pozitia 111, pe receiver HD la pozitia 101.

Anonim

Hd Satelit pe ce frecventa este la Digi Tv imi poti spune?

Anonim

Pai tot asta cred ca este.

Anonim

si la digitv tot subtitrarea asta au bagato :)))))

Anonim

bun si cartoon network unde la bagat

Anonim

Peste tot este la fel subtitrarea ca nu Digi sau Focussat sau altul se ocupa de el :)

Anonim

Cartoon Network nonstop nu l-a bagat nicunde la Focus Sat, ca e deja de mult timp unde era inainte Cartoon Network/TCM.

Anonim

La DIGI satelit pe KAON 1000HD a aparut si TCM la 18.00 cind am oprit si si-a facut upgrade la posturi..
Sper sa apara si la cablu RCS RDS. Am oprit tv si nu aparuse.

Anonim

la mine pe digitalcablu la lista de programe apare cartoonnethork/... si tcm adisparut de pe cartoonnethork in seamna ca a facut cartonnethork 24ore

Anonim

Pai in stirea asta e vorba de Digi Tv satelit, nu e vorba de Digi Cablu. Probabil modificarile vor aparea in timp si la Digi Cablu.

Daniel

Sper sa bage separat ambele programe si pe RCS&RDS, sunt persoane care chiar se uita la filmele acestea

Anonim

pe digi cablu nu este separat cartoon network de tcm tot partajate sunt am verificat aseara pe digi cablu brasov la ora 23 era tcm, nu cartoon cu program 24/24. si tcm separat

Anonim

Pai si cine ar fi zis ca e separat si pe Digi Cablu ? E vorba de satelit, scrie clar: DTH, adica satelit..

Anonim

TCM e de ani de zile 24/24 pe retele de cablu tv din Romania.

Anonim

Mai exact: TCM 24/24 este de ani de zile pe UNELE retele de cablu din Romania.

Bogdan

Pe digital cand va aparea oare?

Anonim

Am primit mesaj de la TCM FACEBOOK si mi-au spus ca mai sunt doar cateva formalitati pana cand TCM va fi si in grila RCS&RDS Digital TV.

Anonim

Ard de nerabdare sa vad TCM 24/24 :)) abia astept. Nu stiam de ce am insomnii noaptea ca nu prindeam TCM Romania 24/24. Alaturi de Paramount Channel si daca ar mai baga si AMC Romania cred ca am avea cu totii in extaz :)))))

Anonim

Ar fi cazul si de A.M.C. peste tot,
caci prea sunt desconsiderate Filmele Clasice/Vechi in ROMANIA,
mai ales de catre tot soiul de tineret dintr-asta "modernist", care se da "priceput" la orice,
cu o aroganta care denota incultura cinematografica si lipsa de respect pentru altii.

gabriel

Bine buey cultule, hai sa sunam la CNA sa oblige toti cablistii sa bage toate programele cu vechituri si TVR faliment ca sa ne dam culti ca emisunile de pe antena 1 si protv denota "prostie"

Anonim

Pe digital tv va mai aparea sau nu

Anonim

Pai deja este pe digital tv, ca nu mai exista televiziune analogica prin satelit. Poate vroiai sa intrebi cand apare pe cablu tv digital. Nu a anuntat nimeni ceva legat de CABLU, asa ca nu ai decat sa astepti.

Cristy

Mai exact TNT 24/24 pe cablu RCS & RDS Digital ?

Anonim

Nu ai EPG pe acele canale, de aceea.

Anonim

Si o alta stire de pe un site ar fi ca de pe 1 Septembrie 2017 Cartoon Network CEE(România+Ungaria )ar trece la formatul 16:9 si la HD +i se va adauga si limba ceha pentru Cehia.Toate aceste schimbari au legatura cu aniversarea a 19 ani de transmisie.Oare o fi adevarat ????

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile