marți, 28 aprilie 2015

Televiziunea Money News, urmașa fostului The Money Channel

Societatea comercială M&M Channel SRL din Bucuresti, detinută de omul de afaceri Murad Mohammad, a obtinut in sedinta de astazi a CNA licenta pentru transmisie prin satelit şi prin reţele de comunicaţii electronice a televiziunii cu profil economic si de business Money News.

Din grila televiziunii Money News ( ce va emite in câteva săptămâni si la care se va muta o parte din echipa fostei televiziuni The Money Channel ) vor face parte in principal ( 79% ) programe de informare si programe educative si culturale, iar in procent cumulat de 21% publicitate, teleshoping si divertisment.

Grila de programe va fi diferita de cea a fostului canal The Money Channel si va avea rolul de a creste gradul de educatie finanicara si economica, printre emisiuni fiind incluse "Înţelege piaţa", "Cont Curent", "Ora de business", "Economia Altfel", "Money News", "Early News", "Early Business", "Business Break", "Întreprinzător" si altele.

Investitia initială este de 5 milioane euro, din partea lui Murad Mohammad, ce va asigura si dotarile tehnice, dar si cladirea studiourilor din Bucuresti.



3 comentarii despre subiectul „Televiziunea Money News, urmașa fostului The Money Channel”:
Anonim

Dar de ce se deschide aceasta televiziune iar peste cateva luni sa fie inchisa? A da, primeste bani de la publicitari

Unknown

Care va fi ziua în care va începe să emite?

Anonim

Astazi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile