vineri, 24 aprilie 2015

Televiziunea Tradiții Tv, în grila digitală a Nextgen

Furnizorul de servicii de televiziune cu plată NextGen a introdus in grila digitala de televiziune canalul Tradiții Tv.

Televiziunea Traditii TV este un nou proiect de televiziune prin care Romania si locuitorii săi sunt invitati sa-si redescopere identitatea nationala. Strategia editoriala a postului urmareste promovarea traditiilor, obiceiurilor si datinilor, a folclorului si a valorilor etnografice specifice poporului român.

"Dorim promovarea culturii traditionale intr-o perioada in care societatea romaneasca este reprezentata prin false valori. Televiziunea Traditii TV va arata ce are mai frumos de aratat poporului român, va arata bogatiile uitate ale tarii si ale locuitorilor ei, traditiile si datinile care se mai gasesc inca in unele sate. Traditii Tv isi propune sa devina televiziunea satului românesc, pentru că satul a conservat cel mai bine traditia. Prin programele si emisiunile pe care echipa le va realiza, Traditii TV va incerca sa redescopere societatea traditionala asa cum era ea in urma cu zeci sau poate chiar sute, mii de ani, care erau modelele de urmat intr-o astfel de comunitate si iscusinta mintii oamenilor de la sat. Publicul va fi reprezentat nu doar de catre locuitorii din mediul rural ci si de catre cei de la orase care isi vor regasi radacinile la sate", mentioneaza televiziunea Tradiții Tv.


17 comentarii despre subiectul „Televiziunea Tradiții Tv, în grila digitală a Nextgen”:
Anonim

Daca nu este in format 4k ... egal cu zero!!!

Anonim

Bravo lor,pacat totusi ca nu este in format patru k;))))))))

Anonim

Woai glumetilor !

Anonim

Le cer Paramount Channel de mai bine de 6 luni si ei baga petarda asta de post tv

Anonim

Exact asta arata comentariile dvs., ca s-a pierdut interesul pentru traditiile romanesti. Si Paramount Channel tot o televiziune de traditii este, dar traditii americane, ca aia transmit filme vechi. Deci, sa inteleg ca românii preferă traditiile americane in locul celor romanesti.

Bravo celor care au lansat aceasta televiziune, au avut un mare curaj si un mare caracter sa se implice intr-un astfel de proiect si bravo pentru Nextgen ca l-ati introdus !

Vali

da pe satelit de ce nu mai emite?

Anonim

Prin satelit costurile de transmisie sunt mari, vreo 5000-10000 euro pe luna. A emis si prin satelit acum vreo 4 ani, cand se numea Târgoviște Tv, dar acum nu mai emite.

Anonim

Mai bine faceau un post numai cu filme romanesti decat prostia asta cu traditia lor..., multe dintr-e traditiile noastre sunt si pagane deci va dati seama ca vor fi promovate si alea

Anonim

O dăm in istoria traditiilor si religiilor ? Si sunt mai "păgâne" decât influențele americane sau decât manelele? :))) Tu ai impresia că toată lumea iubește cultura pop americană mai mult decat cultura populară romanească ? Dacă tu te-ai născut la oraș si crezi că ai ADN de pur citadin, iar prin venele tale nu curge sânge traditional, iar bunicii, strabunicii sau stra-strabunicii tăi nu sunt tot de origini tradiționale, adică de la țară, ai telecomadă, schimbă canalul dacă nu iti place muzica populară românească, din cauză că spui că ar avea influențe "păgâne".

Anonim

Nu sunt destule posturi de muzica populara unde se arata traditia in toata splendoarea ei... ?? De unul in plus mai duceam noi lipsa acum...

Anonim

Nu, nu sunt destule. Nu prea inteleg inversunarea unora impotriva existentei unui numar cat mai mare de canale, indiferent de nișa lor. Aveti vreo explicatie de ce v-ar deranja un canal de muzica populara in plus? Chiar sunt curios cu ce va deranjeaza, cand aveti telecomanda si posibilitatea de a schimba canalul. Poate doar asa, ca sa fiti rautaciosi, in "armonie" cu restul Romaniei ?

Anonim

Sunt prea multe canale de muzică. 4 de populară + 1 de manele + 8 de muzică uşoară = 13. De filme avem... 2, de desene 0...

Anonim

Eu prind peste 100 de canale de muzica pe satelit si nu mi se par multe...
Ce treaba are canalul asta cu faptul ca nu ti-a introdus Nextgen niste canale din nisa pe care o doreai ? Canalul Traditii Tv are in program muzica populara, iar grila de canale o a operatorului tau o face Nextgen, nu Traditii Tv. De aceea erai tu suparat ca a introdus Nextgen Traditii Tv ? Ca nu a introdus nu stiu ce canale de filme sau muzica ? Eu nu ma refeream la grila operatorului tau, ci la canal in sine, care nu are treaba cu nemultumirea ta. Vorbeste cu operatorul sa iti introduca acele canale, nu e vina Tradiiti Tv ca s-a reprofilat din fostul Targoviste Tv si ca nu ai tu in grila nu stiu ce canale de filme sau desene animate la operatorul tau.
Credeam ca esti suparat pe Traditii Tv, cand tu de fapt erai suparat pe grila operatorului tau. Acum am inteles. :)))

Bodo

Apoi asta ne mai trebuia, nu-i de ajuns etno tv si inedit tv, mai trebuia si traditii tv. Am scapat de posturile de manele si dupa cele religioase o sa se ocupe grilele de cablu cu folclor. Tara moare si baba se piaptana, nu se produce nimic in tara asta bine ca ne punem pe cantat si dansat canatece populare

Anonim

Da, am inteles, esti suparat pe Nextgen, nu trebuie sa mai imi explici, ca deja m-am plictisit. Eu daca as avea foarte multi bani, asa cum au unii români miliardari in euro, as lansa un canal dedicat artelor plastice. Sunt convins ca ar avea audienta de 10 ori mai mica decat canalul asta Traditii Tv, dar tot l-as lansa, chiar daca românii iubesc arta tot atat de mult cat iubesc manelistii rockul. Si daca as avea si mai multi bani, as aranja sa fie introdus in locul unui canal de filme sau de desene animate. :))))))))

Anonim

Ce comentariu de 2 lei. Auzi, să aranjezi să-l bage în locul unuia de filme sau desene.

Anonim

Chiar nu ti-ai dat seama ca am glumit? :)))) Si crezi ar fi o idee de 2 lei daca ar lansa cineva un canal de arta, care sa inlocuiasca unul de desene animate? Ca si asa sunt prea multe canale de desene, dar de arta nu este NICIUNUL. Ti se pare o idee de 2 lei ca un canal de arta sa inlocuiasca unul dintre canalele de desene animate? Aproape oricare canal l-ar putea inlocui, ca mare parte din canalele de stiri sau generaliste din Romania sunt de fapt tot niste canale de desene animate. :))))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile