sâmbătă, 4 aprilie 2015

Top browsere gratuite de internet pentru dispozitive mobile

Aceste aplicatii software le cunoasteti sub denumirea de browser internet, navigator web, explorator internet, browser web etc si vă ajută să accesati diverse websiteuri ce contin informatii, grafică, videoclipuri, filme, muzică si altele, dar si să socializati online. Asadar, orice program care vă facilitează navigarea virtuală pe World Wide Web, de pe computer desktop sau laptop ( si de câțiva ani pe tablete, telefoane mobile, televizoare smart, console de jocuri, receptoare si alte dispozitive ) intră in aceasta categorie.

Browsere mobile sunt optimizate astfel încât să afișeze conținutul web cât mai eficient pe ecranele mici ale dispozitivelor portabile. Asadar, si software-ul browser-ului mobil trebuie să fie de dimensiune mai mica și mai eficient, pentru a fi suficientă memoria scăzută și lățimea de bandă mică, specifice dispozitivelor portabile. De obicei, aceste browsere web au fost simplificate, fiind eliminate diverse functii, comparativ cu versiunile lor pentru PC. Insa multe browsere mobile moderne acceptă diverse tehnologii, cum ar fi CSS, JavaScript, Ajax și Flash.

Bineinteles, există si websiteuri care contribuie la o mai bună experienta mobilă, concepute pentru a detecta dispozitive mobile si pentru a adapta si rearanja tema siteului ( deci si dimensiunile textelor si ale imaginilor ) la rezolutia si resursele dispozitivelor mobile ( site-uri cu template adaptiv, flexibil, cum este si tema HD Satelit ce am lansat-o acum o lună ). Există si websiteuri care au temă mobilă ce se activează pe unele dispozitive mobile ( diferită de cea standard ) sau chiar versiuni dedicate pentru mobil ale websiteului ( continut duplicat, dar prezent de obicei pe un subdomeniu al aceluiasi website).

In cele ce urmează vom prezenta cele mai cunoscute navigatoare pentru dispozitive mobile ( in special pentru tablete si telefoane mobile cu Android, iOS sau Windows Mobile).  La final vă invităm sa votati browserul web pe care il utilizati cel mai des.

Opera Mini - Opera Mini pentru Android este rapid, gratuit și face tot posibilul să comprime datele în fundal astfel încât să puteți naviga pe Internet fără a vă depăși limita de date a furnizorului de servicii wireless.
- Navigați rapid: Paginile web bogate în conținut, cu o mulțime de imagini și elemente grafice, se încarcă mult mai repede, itrucat Opera Mini comprimă datele inainte de a le trimite spre dispozitiv.
- Economisiți date: Opera Mini utilizează până la 90% mai puține date decât alte browsere web, oferindu-vă Internet mai rapid și mai ieftin.
- Navigați mai ușor: Butoanele mai mari și aspectul ordonat fac din Opera Mini un browser ușor de folosit de toată lumea.
- Socializați: Opera Mini se înțelege bine cu dispozitivele. Funcționează pe aproape orice telefon mobil care se poate conecta la Internet!
- Navigați în siguranță: Având în vedere orientarea Opera către siguranță și confidențialitatea datelor, navigarea pe Internet în condiții de siguranță este garantată.

Printre caracteristicile noi și cele îmbunătățite se numără:
 - Apelare rapidă - Setați toate paginile web preferate în ecranul principal al browserului vostru web folosind caracteristica noastră unică de apelare rapidă. Numărul de intrări pe care le puteți adăuga este nelimitat.
- Pagină inteligentă - Aflați ce se întâmplă împreună cu pagina inteligentă. Această funcție oferă actualizări instantanee de pe toate site-urile voastre de socializare într-un singur ecran.
- Taburi – Bucurați-vă de o utilizare mai ușoară a modului sarcini multiple care vă permite să comutați rapid între pagini web în timpul navigării.
- Salvați pagini - salvați pagini pentru a le citi ulterior sau pentru momentele în care nu sunteți conectat la Internet.
- Gestionar de descărcări - Inițiați, întrerupeți sau reluați descărcări între sesiunile de navigare.

Versiunea oficială a Opera Mini este disponibilă întotdeauna gratuit pentru a fi instalată și utilizată.

Download Opera Mini: AndroidiOS, Windows Mobile, Blackberry, Symbian, Java


Opera Mobile - Opera Mobile este o versiune mai complexă a Opera Mini, avand mai multe functii, dar necesitând si mai multe resurse.

- Sincronizați și distribuiți: Puteți face chiar și mai multe lucruri cu marcajele în Opera for Android. Sincronizați marcajele din telefon cu tableta sau computerul. Puteți partaja cu ușurință marcajele cu oricine, pe internet.
- Căutați instantaneu, oriunde: În funcție de dispozitivul vostru, fie glisați pornind de la marginea inferioară în orice aplicație, fie apăsați lung butonul Acasă pentru a căuta pe internet.
- Rămâneți online: Modul Off-Road vă menține online, chiar și la conexiuni lente sau rețele aglomerate. Dacă aveți un abonament de date limitat sau cu plata în funcție de consum, puteți vizualiza mai mult conținut, încadrându-vă în abonamentul de date.
- Păstrați-vă navigarea privată: Utilizați modul de navigare privată Opera pentru a naviga oriunde pe internet fără a lăsa urme pe dispozitivul vostru.
- Fiți la curent: Caracteristica Descoperă vă aduce cele mai recente știri, noutăți din tehnologie, sport și alte conținuturi ale principalelor publicații și jurnale din lume, direct în navigator.
- Organizați-vă mediul online: Caracteristica Speed Dial păstrează site-urile preferate la îndemână. Adăugați elementele favorite pur și simplu apăsând simbolul plus (+) sau faceți clic pe pictograma în formă de inimă pentru a adăuga direct pagini la Speed Dial în timp ce navigați.

Download Opera Mobile: Android, iOS, Windows Mobile si Symbian.

Dacă dispozitivul dvs. nu este compatibil cu cea mai recentă versiune a browserului Opera, încercați Opera Mini prezentată anterior.

Google Chrome Mobile este versiunea pentru dispozitive mobile a cunoscutului browser de la Google pentru PC.

Navighează rapid pe telefonul sau tableta Android cu browserul Google Chrome, care îți place atât de mult pe desktop. Continuă de unde ai rămas pe alte dispozitive folosind sincronizarea filelor, caută folosind vocea și redu utilizarea datelor cu până la 50 % când navighezi:
- Sincronizare pe toate dispozitivele – accesează și deschide fără probleme file și marcaje de pe laptop, telefon sau tabletă
-  Economie de date – redu utilizarea datelor mobile cu până la 50 % când navighezi
- Navigare mai rapidă – alege dintre rezultatele căutării care apar instantaneu pe măsură ce introduci text și accesează rapid pagini vizitate anterior
- Căutare vocală – folosește magia căutării vocale Google pentru a găsi răspunsuri din mers, fără să tastezi
- Traducere – citește cu ușurință pagini web în orice limbă
- Gesturi intuitive – deschide oricât de multe file dorești și răsfoiește-le rapid glisând dintr-o parte în alta în bara de instrumente
- Confidențialitate – folosește modul incognito pentru a naviga fără să salvezi istoricul.

Download Google Chrome Mobile: AndroidiOS.


Android Browser este browserul implicit pentru dispozitive mobile cu Android minim 1.5.
Este inclus in majoritatea telefoanelor si tabletelor cu Android, nefiind necesar un downlaod suplimentar. Este un browser simplu si eficient, avand marcaje, posibilitati de comutare a modului de afisare, de zoom si altele, la unele versiuni recente chiar si căutare vocala.


Mozilla Firefox Mobile - Rapid, inteligent și sigur, navigatorul oficial mobil Firefox de la Mozilla oferă mai multe modalitați pentru a-ți crea experiența personală mobilă unică de navigare:
- Accesează, navighează și caută pe net la viteze superioare.
- Partajează și caută cum îți place, păstrează conținutul Web favorit la o atingere distanță cu funcțiile cele mai personalizabile și intuitive de până acum.
- Navigarea rămâne sigură și privată cu setările extinse de securitate, suplimente și funcții precum Nu mă urmări.
- Panouri principale personalizabile: Personalizează și afișează panourile tale principale în orice fel îți plac. Adaugă conținut Web nou oricând și accesează fluxurile favorite ( precum Instagram sau Pocket Hits ) instant.
- Sincronizare: Sincronizează filele Firefox, istoricul, semnele de carte și parolele din calculator pe toate dispozitivele și simplifică navigarea.
- Suplimente: Personalizează navigatorul web în felul în care îți place cu suplimente inclusiv Ad-Blocker și multe altele.
- Viteză: Accesezi Internetul mai rapid, cu o pornire rapidă și timpi de încărcare reduși.
- Accesibilitate: Peste 59 de limbi suportate pot fi selectate cu ușurință din setările navigatorului.
- HTML5: Experimentează posibilitățile nelimitate ale Internetului pe mobil cu suport pentru HTML5 și API-uri Web.
- Videoclipuri mobile: Firefox pentru Android are suport pentru o gamă largă de formate video, inclusiv h.264.
- Securitate: Păstrează navigarea sigură și privată. Controlează confidențialitatea, securitatea și cât de multe date partajezi pe Web.

Download Mozilla Firefox Mobile: Android.


UC Browser vă oferă functii excelente de cautare excelent, navigare, descărcare, video, jocuri, cumparaturi si socializare, la o viteza excelentă. Printre caracteristici se numără:
- Descarcarea inteligentă - Suporta multiple descarcari, inclusiv in fundal si din cloudm cu reconectare automată.
- Schimbă în modul de noapte pentru a citi mai confortabil pe timp de noapte.
- Interfață utilizator clară, concepută pentru navigare si setari simplificate.
- Control intuitiv si dinamic prin gesturi pentur adminsitrare tab-uri.
- Incognito Browsing - Navigare privată
- Control Videos prin gestuir - Volumul, luminozitatea, bara de progres si altele pot fi controlate prin gesturi.
- Teme personalizate - Vizitezi UC Theme Center sau folosesti propriile imagini pentru a personaliza browserul

Download UC Browser: Android, iOS, Windows Phone, Symbian, Java

Dolphin Browser - Foarte rapid, Dolphin vă oferă o foarte bună experiență de navigare pe web, cu caracteristici exclusive:
- Accesare web prin crearea un gest personal.
- Sonar: Dolphin vă permite să utilizați vocea pentru a căuta, pentru functii pe rețelele sociale preferate, marcaje site-ul preferat și navigare.
- Suport Flash: Pentru jocuri și video cu Flash Player
- Navigarea cu file: Nu este nevoie pentru a comuta între ecrane, navigarea prine file vă permite să navigați ca și cum ati naviga pe desktop.
- Suplimente: Cu add-on-uri, cum ar fi Dolphin Cinema Cut, Web în PDF, Alexa Rank si altele, vă puteți bucura de cele mai bune servicii
- Descărcare: Descarci fișiere, inclusiv HTML5 și Flash video, de la buzzfeed, Vine, Hulu și din alte surse, utilizand add-on-uri.
- Sincronizare: Sincronizeaza istoricul, marcajele, parolele și fișierele deschise cu alte dispozitive Android, iPhone, iPad și browsere desktop, inclusiv Chrome, Firefox și Safari, folosind Dolphin Connect
- Share: Tweet, Postează pe Facebook, puteti copia si redistribui continut sau sa il salvați direct in Evernote.
- Adrese preferate: Adauga cele mai vizitate site-uri ca Apeluri rapide la ecranul de start, ce pot sa fie organizate cu ușurință, cu o singură atingere.
- Teme: Culori tematice personalizate și imagini de fundal pentru browser
- Web App Store: Noul magazin Dolphin oferă acces la cele mai populare site-uri web, astfel încât să nu fie necesar să iesiti din browser. Alegeți din peste 200 de aplicații web, inclusiv Facebook, Twitter, Wikipedia, Amazon și altele.
- Pentru dispozitive cu minim Android 4.0, Dolphin Jetpack este inclus în Dolphin Browser pentru Android.
- Descărcați extensii Dolphin a sincroniza marcaje și a trimite pagini web între mobil și desktop.

Download Dolphin Browser: Android, iOS


Puffin Browser Free - Puffin Web Browser este un browser mobil rapid cu Flash Player gratuit in anumite intervale orare, prin cloud. Puffin Free este versiunea gratuită a familiei Puffin și sprijină Adobe Flash
- Puffin accelerează navigarea mobilă prin deplasarea volumului de la dispozitivele cu resurse limitate pentru serverele cloud și pagini web consumatoare de resurse
- Protecție Cloud : Tot traficul din Puffin catre servere Puffin este criptate, fiind sigur pentru a utiliza spoturi WiFi publice non-securizate
- Cel mai recent Flash Player: Îmbunătățirea permanenta serverele de cloud ale Puffin, oferind cea mai recentă versiune de Flash Player prin cloud.
 - Salvați latimii de banda : Puffin utilizează un algoritm de compresie proprietar pentru a transmite date web pentru dispozitiv și se poate economisi până la 90% din lățimea de bandă in navigarea web obisnuita (streaming de conținut Flash sau video necesită mai multa lățime de bandă decât utilizarea normală.)
- suport Adobe Flash pe nor în timpul zilei
- Descărcați in cloud
- mod Teatr pentru videoclipuri Flash și jocuri
- trackpad și gamepad virtuale
- Functii Add-on (Pocket, Evernote, Facebook, traducător și altele)
- teme de culoare pentru bara de instrumente și bara laterală
- motor JavaScript foarte rapid
- experiență web completă (comutare in mod desktop sau mobil)
- Incognito: Curăță automat activitățile de navigare
- Cumparaturi suplimentare in aplicatie ( Abonament de un an pentru Adobe Flash cu suport 24/7 peste cloud la 1.99 dolari, abonament o lună a descărca fișiere în cloud (până la 1GB) pentru 0.99 dolari ( Limitări: Centrele de date ale Puffin Web Browser sunt în SUA și serverele cloud pot accesa doar site-uri web publice din geolocatia SUA.. Pentru utilizatorii din afara Statelor Unite, conținutul locale, în special videoclipuri de interes local, poate să nu fie accesibil din SUA din cauza geo-restricțiilor din țările lor de origine. Puffin este blocat în unele țări (de exemplu, China, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite) și in unele școli (de exemplu, în Statele Unite ale Americii)).

Download Puffin - Android, iOS


CM Browser ( Clean Master Browser ) este un browser mobil ce te poate proteja împotriva amenințărilor malițioase, oferindu-ți în același timp viteză de navigare mare, precum si foarte multe functii:
- Securizat: prevenirea fraudelor și protecția împotriva descărcărilor malițioase. include motor de scanare
- Rapid: optimizat să facă navigarea pe net o rapida.
- Dimensiune mică ( numai 1.7 MB pe Andoid ):  Aplicație de dimensiuni mici pentru ca dispozitivul tău să ruleze fără probleme.
- Accelerarea vitezei de navigare: mecanism de pre-încărcare pentru a mări viteza de navigare
- Prevenirea fraudelor: vă avertizează la accesarea site-urilor potențial frauduloase sau cu conținut malițios.
- Protecție împotriva descărcărilor malițioase: scanează fișierele apk descărcate de programe malware, păstrând dispozitivul securizat
- Agent de utilizator: suportă schimbarea agentului de utilizator pentru a accesa versiunile desktop ale site-urilor
- Apelare rapidă a adreselor bookmark: semne de carte personalizate
- Protejarea intimității: setări de tip "Nu mă urmări", navigare incognito, opțiunea de a păstra istoric, cookie-uri și parole salvate
- Traducător de Pagina
- Căutare text în pagina
- Redimensionare caractere
- Controlul prin gesturi la redarea video
- Pachet de taburi pentru control multi tab
- Comutarea motorului de căutare

Download CM Browser:  Android,


Safari - este browserul instalat din fabricatie pe dispozitive cu iOS si este o alegere naturala pentru primele browsere pentru dispozitive Apple. Este suficient de bogat in functii, iar navigarea mobilă este simpla si rapida. Modul "Reader" subliniază textul unui articol, pentru o mai mare usurință in citire .Când ați terminat de citit, puteți adăuga articolul la icloud să il citiți din nou pe desktop sau doar pentru păstrarea în condiții de siguranță.

Safari suporta sincronizarea bookmark prin icloud și vă permite să adăugați site-urile preferate la ecranul de start, ca și comenzi rapide, astfel încât să puteți reveni rapid la acestea.

Next Browser - Un browser de mici dimensiuni, simplu, ușor de utilizat și rapid, de la echipa GO Launcher:
- Recunoașterea vocii oate caracteristicile sunt gratuite pentru acest browser mini
- Timp redus de deschidere a paginilor
- Nu lasă niciodată procese sa ruleze în fundal, fiind închis complet cu un singur clic
- Folosirea de mai puțină memorie și consum redus de energie
- Integrare feed reader RSS pe țări și categorii
- Lectură off-line cu funcția descărcare
- Extensiile permit persoanlizarea browser-ului
- Ecran de start personalizabil pentru accesarea rapidă a site-urile preferate
- Comutarea între file, cu un gest simplu
- Vezi cele mai recente știri, sport, divertisment și multe actualizări, prin abonament gratuit
- Diverse plugin-ul Firefox ( Evernote, Facebook, Pocket, QR code si altele) pentru a extinde funcționalitatea
- Import și sincronizare marcajele Chrome
- Securizeaza navigarea web prin modul incognito

Download Next browser: Android


Internet Explorer Mobile (fost Pocket Internet Explorer sau IE Mobile) este un browser web dezvoltat de Microsoft, bazat pe versiuni ale motorului de randare Trident. IE Mobile vine înstalat implicit pe Windows Phone și Windows CE.

Pe 15 iulie 2014, Microsoft a lansat Windows Phone 8.1, care include noul browser Internet Explorer Mobile 11. Această versiune devine chiar mai apropaiata de omologul desktop, prin mai multe îmbunătățiri. Noile caracteristici includ:
- sprijin pentru WebGL;
- Mod de Navigarea InPrivate;
- Mod de lectură
- posibilitatea de a glisați la stânga sau la dreapta pentru a naviga la pagina anterioară sau următoare;
- încărcare fișiere;
- un nou player web video  HTML5, cu suport pentru redare subtitrări;
- Stild e navigare Windows 8;
- posibilitatea de a salva parolele;
- capacitatea de a deschide un numar nelimitat de file (anterior utilizatorul putea deschide doar 6 file).

Boat Browser este un navigator mobil rapid, inteligent si care aduce o experiență uimitoare web. Este complet personalizabil și puteți schimba cu ușurință locațiile butoanelor:
- Se pot rearanja, adăuga și elimina butoane, prin glisarea pictogramei corespunzătoare.
- Puteți personaliza culoarea de fundal și acțiunea tastele de volum. Puteți seta o acțiune pe tasta Volum pentru a comuta file, pentru a derula în sus/jos pagina sau pentru zoom în pagină.
- Teme personalizate: echipa Boat Browser vă va furniza teme și stiluri, pentru a face browser-ul dvs. complet personalizat
- Add-onurile extind funcitionarea browser-ului. Aceste caracteristici pot fi ușor de găsit în bara de instrumente laterale, după instalare.
- Adminsitrare eficienta a marcajelor, inclusiv cu importare, exportare și sincronizare cu marcajele din browser standard al dispozitivului, dar si stocare marcaje in cloud sau apelare rapidă prin Google Drive între dispozitive cu același cont Google.
- Bara laterală: se poate ajunge la bara de instrumente trecând degetul în partea dreaptă a ecranului sau se pot schimba setările în meniul de Setare.
- Apelare rapidă: Adauga site-urilor preferate în meniul de apelare rapidă
- Tab-uri plutitoare: Această caracteristică suporta ferestre multiple, la fel ca la PC.
- Video & Flash Video & Suport video YouTube
- Comandă vocală și Cautare vocala
- Descărcare fișiere simplă
- Agent de utilizare pentru comutare vizualizare pagini web în ​​mai multe formate
- Zoom multi touch
- Copy / Paste simplu

Download Boat Browser - Android


Maxton este un browser rapid si elegantpentru dispozitivele mobile, atât pentru telefon, cât şi pentru tabletă; rapid, sigur, uşor de utilizat şi oferă o viteză mare de download. Navigatorul Maxthon utilizează la minim resursele procesorului, permiț\ndu-vă să căutaţi şi să navigaţi mai rapid, oferind o experienţă de navigare ce nu va epuiza bateria dispozitivului mobil la fel de repede ca alte browsere web:
- Acţionat de o tehnogie care este notată excelent pentru suportul HTML 5
- Acces Rapid - Pune websiturile tale favorite la îndemână.
- Ştiri Scurte - Pune ştirile tale favorite la îndemînă.
- Gesturile Avansate îţi permit să creezi comenzi tactile personalizate pentru a explora internetul folosind vârfurile degetelor.
- ‘Taburile din Cloud’ - Îţi permit să reiei activitatea de unde ai lăsat-o, prin sincronizarea automată a taburilor între dispozitive diferite, pentru o experienţă de explorare agreabilă.
- Împingerea în Cloud - Suportă trimiterea de texte, imagini, legături şi taburi către orice dispozitiv conectat la un cont Maxthon.
- Descărcare din Cloud - Suportă descărcarea şi încărcarea filelor de orice tip, folosind spaţiul tău de stocare gratuit şi sigur din norul informatic.
- Partajare - Modalităţi simple şi intuitive de a partaja conţinutul mobil prin Facebook, Twitter, Poştă Electronică, SMS şi alte canale media sociale.
- Sincronizarea Favoritelor - Semnele de carte/favoritele te însoţesc pretutindeni unde mergi.
- Explorare privată - Explorare a internetului fără ca istoria ei să fie salvată.
- Mod Cititor - Uşurează citirea articolelor prin ajustarea mărimii fonturilor, a formatării şi prin înlăturarea publicităţii.
- Explorare tabulară - Administrare eficientă a taburilor, folosind la maximum ecranul mobilului.
- Extensii - Mici, dar utile, îmbunătăţesc experienţa explorării internetului
- Personalizare eficientă - Avataruri şi alte personalizări sunt disponibile în explorator.
- Auto-încadrare a textului - Textele sunt reditribuite automat în explorator, fiind ajustate la mărimea ecranului.
- Suport Flash video
- Adaosuri pt. a face exploratorul mai distractiv şi mai productiv:
- Gesturi Avansate
- Printscreen de pagini
- Cititor de Fluxuri RSS
- Salveza Semnelor de Carte

Download Android, iOS, Windows Phone


UPDATE 10 aprilie 2015: Am adăugat in lista de prezentări si Mercury Browser, la sfatul unui cititor. Din pacate, nu mai poate fi adaugat in chestionar, s-ar reseta toate voturile de până acum, dar il puteti vota la "Alt browser".

Mercury Browser ofera o multitudine de functii, existand atat in varianta iOS, cat si Android:

- Suport pentru Flash Player.
- Mod Privat -nu înregistrează istoricul de navigare și cookie.
- Parolă pornire - Pornire cu parola setată de utilizator
- One-click Cleaner - sterge tot istoricul de navigare și cookie-urile.
- Control prin gesturi, prin deplasare degete pe ecran
- Motoare de cautare personalizate - Aveți peste 20 de opțiuni pentru motoare de căutare ( sau puteți adăuga motorul de căutare propriu ).
- Block Ad blocheaza anunturi, inclusiv cele de pe tot ecranul sau de tip pop-up
- Sincronizare Marcaje - Marcajele pot fi sincronizate între Android și iOS, precum și pentru Chrome și Firefox pe desktop, import si exportul acestora fiind de asemenea suportat.
- Sincronizare si gestionare fisiere - Dropbox / Google Drive / OneDrive / Box.
- Gestionare fisiere: Documente, imagini, audio si video pot sa fie clasificate și redate. Toate formatele video sunt acceptate.
- Transfer fisiere - Puteți transfera fișiere cu cablu de date, WiFi și chiar prin e-mail / SMS / bluetooth.
- Mod Zi / Noapte / Auto - Modul poate fi comutat manual sau puteți seta un anumit interval orar pentru modul de noapte, pentru a proteja ochii.
- Luminozitate si ajustare Font - Puteți schimba luminozitatea si caracteristici font.
- Teme - Teme proiectate cu diverse stiluri.
- Mod Galerie - Un click pentru a vedea și a descărca toate imaginile de pe o pagina web
- Sunt acceptate peste 10 platforme de socializare.
- Mai multe file - Puteți deschide file nelimitat în prim-plan / fundal.
- User Agent - Prin schimbarea Agentului, browser-ul Mercur poate comuta afisarea paginilor web între desktop mobil / pagini in stil Android sau iOS.
- Listă de citit - Puteți adăuga pagini Web ( de exemplu printr-o conexiuni Wifi ) în listă de lectură și apoi sa le cititi in mod neconectat, economisind ulterior trafic mobil 3G sau 4G.
- Ecran complet - pornit sau oprit.
- Meniu personalizabil - Acest meniu individual este echipat cu peste 20 de funcții, care pot fi setate în mod liber.
- Activeaza trecerea rapidă în bara de notificari, căutarea fiind mai convenabilă.
- Pluginuri - Peste 10 plugin-uri vă ajuta să navigati complet pe internet.

Download Mercury Browser : Android, iOS.

***

Trebuie sa amintim si browserul implicit pentru BlackBerry, Symbian si telefoane cu Java sau non-smart.

Bineinteles, nu am epuizat prezentarea tuturor web browserelor gratuite pentru dispozitive mobile, dar am scos in evidență unele dintre cele mai utilizate la momentul publicării acestui articol. 


7 comentarii despre subiectul „Top browsere gratuite de internet pentru dispozitive mobile”:
Anonim

BUN ! Am votat Opera Mini, eu il folosesc cel mai des. Mai folsoesc des si Google Chrome pe mobil.

Anonim

Variantele mobile Chrome si Firefox !

Anonim

Dolphin

Mortu

Eu folosesc Chrome Mobile.

Anonim

Eu folosesc Mercury Browser!
Plot twist! ������

HD Satelit România

Mulțumesc, anonim, am adăugat descriere și link-uri de descărcare și pentru Mercury Browser.

Cristy

Eu folosesc CM Browser .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile