marți, 21 aprilie 2015

Pagina de Facebook a fanilor Antena 1 a fost dezactivată o săptămână

A dispărut pagina de Facebook a fanilor televiziunii romanesti Antena 1.  Pagina are peste 1,43 milioane fani. În rezultatele motoarelor de căutare este afișat linkul următor:

facebook.com/TV.Antena1

Dar când este accesată, aceasta adresă redirecționează automat către pagina principală a platformei de socializare Facebook.

UPDATE 28 aprilie 2015: Pagina de Facebook a fanilor Antena 1 a revenit, după o săptămână de pauză.


28 de comentarii despre subiectul „Pagina de Facebook a fanilor Antena 1 a fost dezactivată o săptămână”:
Anonim

nici la minenu merge

Anonim

Nici la mine nu merge

Anonim

asa e nu merge o fi vreo eroare ceva

Anonim

si o face revizia la pagina

Anonim

incercati pagina acces direct

Anonim

Pagina de Facebook Acces Direct merge. E posibil sa o fi dezactivat Facebook, din cauza ca nu era pagina oficiala.

Anonim

oricum nici alta pagina facebook nu mai e pt antena1
eu credeam ca asta e oficiala nici nu mam gandit vreodata ca nar fi oficiala
poate casi face antena1 pagina oficiala si a fost inchisa asta a fanilor
daca era a fanilor
ca nici eu nu stiu

Anonim

Aia nu era pagina Antena 1 ? Le dadusem Like, credeam ca e.

Anonim

nu era oficiala ???? pai cum a strans atitea likeuri atuncea ?

Anonim

Se poate strange usor like-uri prin metode ''neortodoxe''. Chiar si la comentarii se vedeau like-uri de pe conturi noi fara poze fara nimic si cu nume ciudate.

Anonim

Cum sa nu aiba A1 pagina de Facebook ? Asta e tare.

Anonim

pai are? da mi si mie adresa daca are antena 1 pagina de facebook
faza ciudata e ca nu s-a sezisat nimeni pana acum ca nu e oficiala
pagina aia e facebook e de vreo 4 sau 5 ani

Anonim

bizar ! ia sa verific eu daca paginile la care am dat like sunt oficiale
e buna ideea asta sa verifici pe situl oficial catre ce pagina de facebook te trimite ca sa fi sigur ca ai dat like o pagina oficiala de facebook

Anonim

Pagina aia era creata pe 31 Mai 2010 si intradevar era de fani. Nu stiu de ce au inchis-o, dar e posibil ca respectivii sa nu fi specificat explicit ca e de fani si deci ca nu e oficiala si din cauza asta sa o fi dezactivat.
Am si eu niste pagini de fani la niste branduri cunoscute, nu as vrea sa ma trezesc cu ele inchise, voi face modificari si sa scriu explicit ca sunt pagini de fani.

Anonim

poate paginile de fani neoficiale trebuie incadrate intr-o categorie speciala sau specificat in setari la facebook ca sunt pagini de fani

Unknown

Este pagina oficiala a Antenei1, in cateva zile va reveni activa, deoarece a fost raportata de "concurenta" si cei de la facebook au inchis-o.

Pagina lor era promovata in trecut, gen la Neatza/Acces Direct: Intra pe pagina de facebook a Antenei 1: fb.com/TV.Antena1 si ai sansa sa castigi un super telefon de la Orange, partener X FACTOR!

Si daca ne uitam bine nici ProTV n-are pagina de facebook la ei pe site.

Anonim

Nu o fi nici aia de la Pro Tv oficiala :)))

detrax

Daca e pagina de Facebook oficiala, sa puna link catre ea sau Like box pe siteul televiziunii, sa vada si lumea ca e adevarat oficiala, asa mi s-ar parea normal.

Anonim

Corect. Nu exista prin zecile de mii de articole de pe siteul a1.ro nici macar o mentiune a linkului facebook.com/TV.Antena1. Chiar asa?

Anonim

Puteti sa sunati Facebook s-au Antena 1? Ar putea sa spuna ei.

Anonim

Ce tragedie....

Anonim

Interesant, voi urmari subiectul.

Anonim

poate dispare si antena 1 si tot trustul... D-ne ajuta! stiu ca suna rautacios... dar ar fi spre binele romanilor.

Anonim

Ai telecomanda si optiunea de a alege la ce vrei sa te uiti, ca fiecare român. Eu nu vreau sa dispara Antena 1 si niciun alt canal. Cu cat mai multe canale există, cu atat mai multe optiuni de alegere există.

Anonim

Antena 1 are pagina de facebook, doar ca este in dubii, deocamdata. Uitati-va pe toate conturile, X FACTOR, TCDU, Next Star, toate dadeau eticheta Antenei 1.

Daca nu au pe site e altceva, pe site se ocupa altcineva de el, iar facebook-twitter-instagram altcineva, si cica au si ask.fm/a1_ro :)) Dar sigur vor reveni cu contul.

"Anonim", daca tie nu iti place Antena 1, nu inseamna ca la alti nu le place, du-te la alte canale si te uiti, sterge Antena 1 din grila de programe si ai rezolvat tot.

Anonim

Pai daca se ocupa altcineva de siteul ai.ro, cel care l-a angajat nu ii spune si el sa precizeze pe pagina oficiala ca respectiva pagina de Facebook e pagina oficiala a Antenei 1 ? Sau a uitat sa ii zica in 5 ani ? E o pagina de fani, atat timp cat Antena 1 nu precizeaza ca e pagina oficiala.

Iar daca scrie antena1 undeva in numele paginii de Facebook, asta nu dovedeste nimic. Si eu pot crea acum 100 de pagini pe Facebook care contin textul antena1, de exemplu facebook.com/televiziune.Antena1, facebook.com/oficial.Antena1, facebook.com/emisiuni.Antena1, facebook.com/stiri.Antena1 etc. Asta inseamna ca sunt oficiale ?

Astept alte argumente, mai ... oficiale, eu nu ma las asa usor lamurit si probabil nici altii.

Anonim

S-a reactivat, este oficiala nu facuta de fani!

Anonim

Daca s-a reactivat, asta inseamna ca e oficiala ? :)))))) Inseamna doar ca s-a reactivat. Pana nu vad ca e promovata pe siteul a1.ro, nu cred ca e oficiala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile