joi, 16 aprilie 2015

Website-urile care nu sunt optimizate pentru mobil vor fi afectate în rezultatele căutărilor mobile din Google

Google a anuntat ca incepand din 21 aprilie 2015, motorul său de cautare va pune "mai mult accent pe compatibilitatea cu dispozitivele mobile, ca semnal de clasare" in rezultatele de cautare.

"Această modificare va afecta căutările mobile în toate limbile, din întreaga lume, și va avea un impact semnificativ asupra rezultatelor căutării Google. Utilizatorilor le va fi mai ușor să obțină rezultate ale căutării relevante, de calitate ridicată, optimizate pentru dispozitivele lor. Rețeaua mobilă este esențială pentru compania dvs., iar acest lucru nu se va schimba. Asigurați-vă că vizitatorii se vor bucura de o experiență pozitivă pe site-ul dvs. atunci când îl accesează de pe dispozitivele mobile", mai precizeaza Google.

Asadar, toate websiteurile care nu trec testul de compatibilitate mobila vor fi afectate semificativ in rezultatele cautarile de pe Google, afisate pe dispozitive mobile. In condiitile in care traficul mobil depaseste de obicei 20-25% din total vizitatorilor, este necesar sa fie optimizate cat mai curand de către administratori websiteurile care nu trec testul de compatibilitate mobilă, prin teme mobile ori adaptabile la rezolutia ecranului si la o buna experienta mobila a vizitatorilor sau prin versiuni mobile separate ale websiteului ( pe subdomeniu ).

Google pune la dispozitie si intrumentul care va decide daca websiteul dvs. va fi sau nu afectat de acesta schimbare. Puteti testa websiteurile dvs. dând click AICI.


5 comentarii despre subiectul „Website-urile care nu sunt optimizate pentru mobil vor fi afectate în rezultatele căutărilor mobile din Google”:
dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Cu această ocazie, să facă și ei ceva pentru bloguri... Să avem teme mai frumoase pe blogspot!

Grod

Nu e vorba doar de blogspot, ci te toate siteurile din lume, indiferent de platforma. Teme sunt zeci de mii, doar sa stii tu sa le modifici asa cum iti place. Daca nu stii, ai posibilitatea sa cumperi din mii de teme premium pentru Blogger si alte platforme, inclusiv mobile sau responsive.

Unknown

Şi eu o duc bine!

"Awesome! This page is mobile-friendly."

Anonim

Nice :)

Anonim

Foarte buna! Este vorba despre imagimea sau website-urile care se vad bine. Eu spun "Awsome and test"!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile