joi, 7 mai 2015

Astăzi debutează pe AMC România serialul Breaking Bad

Astăzi debutează pe AMC serialul Breaking Bad, de la ora 23:00, anunță televiziunea AMC într-un comunicat remis HD Satelit. De la producătorii veterani Vince Gilligan şi Mark Johnson vine această dramă răcoritoare despre un profesor de chimie fără carismă şi neremarcabil, Walter, care descoperă o nouă pasiune în viaţă după ce află că are cancer în stadiu terminal.


Cândva a fost un chimist de succes, însă acum Walter predă chimie unor elevi de liceu fără chef şi lucrează part-time la o spălătorie auto pentru a-şi întreţine familia – soţia Skyler, care câştigă un venit modest prin comerţul cu produse pe eBay şi fiul Walter Jr, un adolescent de 17 ani cu personalitate puternică ce suferă de paralizie cerebrală. Dându-şi seama că nu are nimic pentru ce trăi, în afară de familia sa, noul scop al lui Walter îl revigorează şi îl face un om de acţiune şi se îndreaptă spre o viaţă incitantă a infracţionalităţii pentru a le asigura viitorul financiar celor pe care îi iubeşte.

În primul episod al serialului şi în al treilea sezon, în rolul unui patron de spălătorie auto, apare şi românul Marius Stan, un fizician ce s-a stabilit împreună cu familia în SUA, New Mexico. Rolul din Breaking Bad a venit absolut întâmplător, după ce Stan şi-a însoţit copiii la un casting pentru un alt proiect. La finalul castingului, au făcut o poză de familie ce a fost văzută de echipa de producţie care a hotărât că el este personajul de care au nevoie. De asemenea, pentru rolul lui Marius, s-au făcut modificări în scenariu, astfel că patronul spălătoriei să fie român şi să vorbească în limba maternă.


Descrierea episoadelor

EPISODUL 100 “Pilot”

Un modest profesor de chimie de liceu Walter White (Bryan Cranston) descoperă că are cancer pulmonar. Disperat pentru a asigura viitorul financiar al familiei sale și fiind în final liber de teama ce l-a inhibat întotdeauna, Walt face echipă cu un fost elev şi transformă o rulotă folosită într-un laborator ilegal ambulant.
Invitat special: Max Arciniega, John Koyama, Steven Michael Quezada
Scenariu: Vince Gilligan
Regia: Vince Gilligan

EPISODUL 101 “Cat’s in the Bag…”

Walt şi Jesse (Aaron Paul) încearcă să lege lucrurile cap la cap. Situaţia disperată devine din ce în ce mai complicate. Soţia lui Walt, Skyler (Anna Gunn), devine suspicioasă de comportamentul ciudat al lui Walt.
Invitat special: Max Arciniega
Co-Starring: John Koyama, Shane Marinson, Jason Byrd, Anthony Wamego
Scenariu: Vince Gilligan
Regia: Adam Bernstein

EPISODUL 102 “… and the Bag’s in the River”

Walt şi Jesse curăţă dezordinea de săptămâna trecută, iar Walt trebuie să se ţină de partea lui din înţelegere. Cumnatul lui Walt, Hank (Dean Norris), îl avertizează pe Walt Jr (RJ Mitte) despre pericole.
Invitat special: Max Arciniega, Jessica Hecht, Steven Michael Quezada, Carmen Serano
Co-Starring: Anna Felix, Julia Minesci, Daniel Serrano
Scenariu: Vince Gilligan
Regia: Adam Bernstein

EPISODUL 103 “Cancer Man”

Departamentul suspectează că este un nou rege al cartelului ce operează în Albuquerque. Walt şi Skyler dezvăluie întregii familii diagnosticul lui Walt. Walt care şi-a reprimat furia, acum şi-o canalizează în altă direcţie. Jasse face o vizită surpriză familiei sale cu principii stricte.
Invitat special: Tess Harper, Michael Bofshever, Kyle Bornheimer, Steven Michael Quezada
Scenariu: Vince Gilligan
Regia: Jim McKay

EPISODUL 104 “Gray Matter”

Walt şi Skyler participă la petrecerea unui bogat fost coleg. Jesse încearcă să se îndrepte. Skyler organizează o intervenţie pentru a-l convinge pe Walt să înceapă un tratament, dar povara financiară îl apasă greu.
Invitat special: Adam Godley, Jessica Hecht, Matt Jones
Scenariu: Patty Lin
Regia: Tricia Brock

EPISODUL 105 “Crazy Handful of Nothin’”

Walt şi Jesse prepară mai multă amfetamină, deşi Walt este afectat de efectele secundare ale chimioterapiei. Complicele lui Jesse, Skinny Pete, le face o intrare importantă, iar Walt obţine o afacere surprinzătoare. Investigaţiile departamentului se intensifică.
Invitat special: Raymond Cruz, Charles Baker, Steven Michael Quezada, Carmen Serano, Vivian Nesbitt, Seraphine DeYoung, Pierre Barrera, Judith Rane
Scenariu George Mastras
Regia: Bronwen Hughes

EPISODUL 106 “A No-Rough-Stuff Type Deal”
Walt se obişnuieşte cu noua sa postură criminal. Jesse, încă nu şi-a revenit după ceea ce a reieşit de sub acoperişul său şi decide să vândă casa. Sora lui Skyler, Marie (Betsy Brandt), organizează o petrecere de gravide pentru Skyler şi îi oferă un cadou discutabil.
Invitat special: Raymond Cruz, Cesar Garcia, Jesus Payan, Carmen Serano, Beth Bailey, Carrie Fleming
Scenariu: Peter Gould
Regia: Tim Hunter


Descrierea Personajelor

WALTER WHITE
Walter White este un soţ, tată şi profesor de chimie la liceu şi trăieşte în New Mexico şi a cărui viaţă inactivă este instantaneu încarcată când este diagnosticat cu cancer în fază terminală. Face echipă cu un fost elev pentru a transforma o fostă rulotă într-un laborator de metamfetamină ambulant, iar Walter se transformă dintr-un om oarecare reprimat într-un “antreprenor” puternic.

SKYLER WHITE
Soţia lui Walter este o casnică întreprinzătoare şi este gravidă cu al doilea copil. Fiind îngrijorată de sănătatea lui Walter, ea insistă pentru tratament şi suspectează că este ceva mai mult ce pare că-l îngrijorează pe Walter.

WALTER WHITE, JR
Fiul lui Walter se confruntă cu problemele tipice de adolescent, anxietate si influenţa anturajului, complicate mai tare de paralizia cerebrală de care suferă.

JESSE PINKMAN
Jesse este un fost elev, un cunoscător al vieţii de stradă şi un lacheu pentru Walter. Ei fac un parteneriat pentru o nouă afacere.

HANK SCHRADER
Cumnatul gălăgios şi dur al lui Walter care este şi un agent. Îşi iubeşte meseria la fel de mult cât îşi iubeşte şi arma.

MARIE SCHRADER
Marie este sora lui Skyler şi este căsătorită cu Hank. Ea este un tehnician de Raze X la spital şi se oferă să o ajute pe sora sa şi pe Walter când aceştia au nevoie – de cele mai multe ori, complicând problemele.



Premii şi nominalizări

De la premiera mondială, Breaking Bad a strâns numeroase premii şi nominalizări. Printre cele 16 premii Emmy şi 58 de nominalizări se numără câştigarea premiului pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic în 2013 şi 2014. A câştigat, de asemenea, şi două premii Peabody, unul în 2008 şi unul în 2013. Pentru rolul lui Walter White, Bryan Cranston a câştigat de patru ori premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Actor în Rol Principal într-un Serial Dramatic, în 2008, 2009, 2010 şi 2014. Breaking Bad a câştigat premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial în 2014. În acelaşi an, serialul a primit Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Serial TV şi Bryan Cranston pentru Cea Mai Buna Interpretare a Unui Actor în Rol Principal. În total, serialul a câştigat 110 premii ale industriei şi a fost nominalizat pentru 262 de premii. Breaking Bad este produs de Sony Pictures Television împreună cu Mark Johnson (Gran Via) şi Michelle MacLaren pe postul de producători executivi. Serialul este scris, produs şi regizat de Vince Gilligan.


5 comentarii despre subiectul „Astăzi debutează pe AMC România serialul Breaking Bad”:
Anonim

abia astept sa vad serialul ca abonat al RCS&RDS :))))))

Anonim

astepta mult si bine ca crezi ca rcs rds o sa bage canalul asta te inseli ca le este frica sal bage sa nui faca concurenta la canalul lor de filme digi film

Anonim

lol :)))

Cornel

poate-n visele tale honey o sa fie mai bun vreodata AMCul decat Digifilm :)) =)) tu stii ce scrii acolo? =)) anonim 8 mai 2015, 09:23 :)) . De cate ori am dat pe AMC erau numai vechituri, incet da' sigur o sa aibe soarta Universal :)) cu o floare n-or sa faca ei primavara ca sa le mai creasca audienta cu serialele alea de 2 lei. Cat despre digifilm daca ar avea licenta si pt alti operatori contracost cred ca ar depasi ca numar de abonati HBoul :))

Anonim

digi film difuzeaza filme care se gasesc piratate pe tot netul. si filme vechi. de cate ori m-am uitat pe digi film (via sopcast) n-am vazut decat filme foarte vechi. nu am intentia sa defaimez pe nimeni si nimic. imi spun parerea. si AMC va continua sa se dezvolte. cel putin 10 ani va avea acoperire pe meleagurile noastre, dupa aia, cred ca isi vor retrage serviciile. dar sunt sigur ca vor avea viata lunga cum are si TCM, si nu se uita mai nimeni acolo. mai ales ca AMC vor incepe difuzarea serialelor TWD.pentru cei care vor acest canal exista AMC pe sopcast. :) sau mutati-va la UPC. (slabe sanse, nu?) ungurii fac ce vor cu clientii lor fie ca le place fie ca nu :)) era sa uit un amanunt: vulpea care n-ajunge la struguri... :D

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile