joi, 14 mai 2015

Brava HD TV și DJAZZ TV, în grila iNES & firmware STB cu interfață nouă

2 noi canale premium, din categoria Cultural, sunt acum disponibile in grila iNES, in PREMIERA in Romania.

Brava HD TV, primul canal dedicat muzicii de opera si evenimentelor culturale, 100% FULL NATIVE HD si 100% DOLBY SURROUND, se adreseaza iubitorilor de opera, balet si muzica clasica. Productiile sale sunt inregistrate in cele mai faimoase sali de opera, precum Opera din Londra, Teatro Real din Madrid si Scala din Milano, precizeaza iNES Tv.

DJAZZ TV este un canal dedicat jazz-ului si genurilor de muzica inrudite ( soul , gospel, funk, latin si bineinteles blues) si transmite cele mai renumite concerte de jazz de pe tot mapamondul – de la concerte exclusive de blues din New Orleans, pana la cele mai importante festivaluri de jazz din Europa, America si Asia. Prezinta toate genurile de jazz: de la cele mai noi stiluri ale lui Snoop Dogg si Kyteman, mainstream jazz, Big Band swing-ul lui Duke Ellington si inimitabilele sesiuni de Bebop ale lui Charlie Parker, pana la curentul jazz fusion a lui Miles Davis.

Noile canale au fost adaugate in categoria Cultural, in grila iNES.

Pentru a actualiza grila de programe, opriti si reporniti receptorul din telecomanda.

De asemenea, INES iti aduce o noua interfata grafica mai dinamica si usor de utilizat. Modificarile se aplica atat la nivelul sistemului de servere (middleware), cat si al echipamentelor de receptie STB (Set Top Box sau receptor), prin implementarea unui nou firmware.

Noua versiune a serviciului iNES aduce urmatoarele NOI OPTIUNI:

- PVR – Personal Video Recording – permite inregistrarea emisiunilor TV pe un suport de memorie extern (stick sau hard-disk), conectat la portul USB al STB-ului;
- Media player – permite conectarea unui dispozitiv de memorie extern (stick sau hard-disk) la portul - USB al STB-ului si redarea fisierelor audio sau video pe ecranul TV;
- Mozaic – o modalitate simpla de selectare a unui canal prin afisarea concomitenta a 12 canale pe ecranul TV.

Interfata iNES include si imbunatatiri ale unor optiuni actuale:
 -Un nou concept grafic si o interfata integrata, intuitiva si mai usor de utilizat;
-O noua prezentare a optiunii Timeshifting (vizionarea emisiunilor inregistrate pe serverele noastre), cu o prezentare mai detaliata a informatiilor si mai simplu de utilizat;
-O noua prezentare a optiunii IPG (Ghid Interactiv de Programe);
-O noua prezentare a sistemului de Setari - cu mai multe informatii si optiuni de setare.

Operatiunea de upgrade a STB-urilor se va desfasura in mod automat, dureaza cateva minute si nu necesita interventia utilizatorului. In cursul acestui proces iNes sfatuieste abonatii sa nu deconecteze echipamentul de la reteaua de alimentare cu energie electrica, pe ecranul televizorului fiind afisat mesajul „ Upgrading. Do not disconnect.”

In cazul in care apare o problema sau STB-ul nu reporneste in urma upgrade-ului, trebuie sa contactezi imediat departamentul de Suport Ines, disponibil 24/7 la 031-6202020, pentru a diagnostica problema de la distanta sau pentru a trimite un tehnician in vederea inlocuirii STB-ului.
Upgrade-ul se aplica doar STB-urilor model YUXING 6916A.

Aceasta actiune va fi implementata de catre departamentul tehnic al iNES GROUP si nu va afecta functionarea normala a serviciului iNES.

Pentru a vizualiza noua interfata grafica, trebuie sa opresti si sa repornesti receptorul.

Sursa informatiilor, a imaginilor, precum si grila de canale, oferte si mai multe detalii gasiti pe website iNES.


Niciun comentariu despre subiectul „Brava HD TV și DJAZZ TV, în grila iNES & firmware STB cu interfață nouă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile