sâmbătă, 16 mai 2015

Campionatul italian de fotbal Serie A, 3 ani la Digisport

Digi Sport a achiziţionat drepturile de televizare pentru Serie A pentru următoarele 3 sezoane, până în 2018. "Campionatul din Peninsulă se vede acum, ÎN EXCLUSIVITATE în România, pe canalele Digi Sport", anunță televiziunea mentionată.

“Dorinţa noastră este să le oferim telespectatorilor conţinut de calitate. Digi Sport a difuzat Serie A încă din 2009. Suntem consecvenţi şi, pentru următoarele 3 sezoane, am achiziţionat drepturile de televizare pentru Serie A, unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal ale lumii. Vorbim despre campionatul care a dat, în acest an, o finalistă a UEFA Champions League, pe Juventus Torino, şi două semifinaliste a Europa League, pe Napoli și Fiorentina. Şi, evident, vom urmări în continuare evoluţia stranierilor români care activează în campionatul Italian, de la Ciprian Tătăruşanu şi George Puşcaş până la Ştefan Radu de la Lazio.”, spune George Dobre, redactor şef Digi Sport.

Canalele de sport din portofoliul RCS & RDS vor difuza, EXCLUSIV în România, ediţiile 2015/2016, 2016/2017 şi 2017/2018 ale campionatului italian de fotbal Serie A, mai anunta DigiSport.


Niciun comentariu despre subiectul „Campionatul italian de fotbal Serie A, 3 ani la Digisport”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile