luni, 25 mai 2015

Charter cumpără Time Warner Cable ?

Charter Communications Inc ar fi in negocieri aproape finalizate pentru a cumpara Time Warner Cable Inc. pentru aproximativ 55,1 miliarde dolari in numerar si actiuni, in conformitate cu persoane familiare presupusei afaceri, anunță Bloomberg. Charter va plati aproximativ 195 dolari pe actiune, dintre care 100 dolari in numerar, ar fi declarat sursele, care ar fi solicitat să nu fie fie identificate, deoarece negocierile sunt confidentiale.

Tranzactia ar putea fi anunțata curand, iar Bright House Networks, o companie mai mică de cablu care se încearcă a fi de asemenea cumparata, va fi îmbinata în noua entitate, au mai precizat sursele.

Charter, al patra cea mai mare companie de cablu din SUA, a mai fost interesata de locul 2 de pe piata, Time Warner Cable, in anul 2014.

Purtatorii de cuvant ai Charter Communications si Time Warner Cable a refuzat sa comenteze zvonurile.

Inițial controlată de Warner Communications, mai târziu compania Time Warner (ce are operatiuni in productia de film și televiziune si canale tv) a vandut operațiunile de cablu ( in martie 2009 ), ca parte a unei restructurări importante. De atunci, Time Warner Cable a fost o companie cu totul independenta, doar continuă să utilizeze marca Time Warner, sub licență, de la fosta companie.


Niciun comentariu despre subiectul „Charter cumpără Time Warner Cable ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile