joi, 14 mai 2015

Filmcafe debutează cu un nou design şi un nou conţinut, din 18 mai 2015

Filmcafe dezvăluie un nou look şi un nou conţinut în direct, începând din 18 mai. În spatele noii înfăţisări este o repoziţionare a brandului Filmcafe. Noul aspect subliniază evoluţia postului de televiziune, care îşi stabileşte audienţa către genul de divertisment general, concentrându-se pe un conţinut de comedie, crimă şi aventură/mister, anunță televiziunea Film Cafe intr-un comunicat remis către HD Satelit.

Din punct de vedere vizual, repoziţionarea este marcată de schimbarea logo-ului din roz în bleu-turquise unisex şi întregul design on air al televiziunii, având în identitate animaţii cu elemente urbane.

Promisiunile noii repoziţionări ale Filmcafe includ conţinut exclusiv în trei din cele mai populare genuri: comedie, crimă şi aventură/fantasy şi garanţia unui interval orar de luni până vineri dedicat acestor seriale exclusive.

Printre titlurile aflate la prima difuzare se numără serialul fantasy nominalizat la premiul Emmy, „Călăreţul fără Cap” şi serialul de mister „Vrăjitoarele din East End”, cu Julia Ormond în rolul principal. Filmcafe va difuza şi serialul istoric „Dinastia Tudorilor” care a fost primit cu entuziasm atât de către critici cât şi de către telespectatorii din întreaga lume. Serialul a câştigat premiul Emmy pentru Cea Mai Bună Ecranizare în 2009 şi un an mai târziu două premii Emmy pentru Cea Mai Bună Regie şi Cele Mai Bune Costume. Având asigurat un interval orar pe parcursul întregii săptămâni, „Cum am cunoscut-o pe mama voastră” va avea cu siguranţă un public de bază format din fani şi telespectatori, în fiecare seară de luni până vineri de la ora 20:00, fiind urmat de serialul din genul crimă, „Dispariţia”, cu o distribuţie remarcabilă şi o poveste convingătoare.

„A sosit timpul unui refresh al Filmcafe cu o nouă înfăţişare care să înglobeze mai bine promisiunea noului brand. Ţinta noastră este un post de televiziune dinamic care se adresează întregii familii” a declarat Levente Malnay, CEO of AMC Networks International – Central Europe (AMCNI CE). „La Filmcafe ne-am imaginat brandul astfel încât să vină în întâmpinarea unei audienţe mărite. Sperăm să atingem potenţialul televiziunii pentru o creştere mai mare şi – împreună cu AMC - să fie o televiziune-must-have în industria de film din România ce se află în extindere rapidă”, a adăugat Malnay.

Mixul reînnoit de programe aflate la prima difuzare, seriale de colecţie şi filme de lungmetraj este construit pe o afacere majoră de filme cu unii din cei mai mari distribuitori ai AMCNI CE, MGM Studios, 20th Century FOX şi Sony Pictures Television.

Călăreţul fără cap

Un serial dramatic şi palpitant de mister şi aventură, a cărui acţiune se întinde pe două secole jumătate, în care Ichabod Crane învie şi face echipă cu o poliţistă din zilele noastre pentru a salva enigmaticul orăşel Sleepy Hollow – şi întreaga lume – de răul fără precedent.

Cum am cunoscut-o pe mama ta

CUM AM CUNOSCUT-O PE MAMA TA este o comedie despre TED (Josh Radnor) şi felul cum acesta s-a îndrăgostit. Totul a început când cel mai bun prieten al lui Ted, MARSHALL (Jason Segel), i-a spus că are de gând să o ceară de soţie pe iubita lui, LILY (Alyson Hannigan), o educatoare de grădiniţă. În acel moment, Ted şi-a dat seama că trebuie să se pună în mişcare dacă vrea şi el să-şi găsească iubirea. De ajutor în această căutare, este BARNEY (Neil Patrick Harris), un prieten cu opinii infinite, uneori scandaloase, cu o înclinaţie pentru costume şi o modalitate infailibilă de a cuceri femeile. Când Ted a cunoscut-o pe ROBIN (Cobie Smulders), a fost dragoste la prima vedere, dar apoi când lucrurile nu au mai mers între ei, Ted şi-a dat seama că destinul are altceva pregătit pentru el.

Dispariţia

Două agente FBI – una ghidată de raţiune, iar cealaltă de intuiţie – caută persoane dispărute în Washington DC. Serialul îi are în distribuţie pe: Caterina Scorsone, Vivica A. Fox şi Mark Consuelos.

Vrăjitoarele din East End

Un serial dramatic despre o mamă şi cele două fiice adulte ale sale, niciuna din cele două fiice neştiind că este înzestrată cu puteri magice. Ele duc vieţi liniştite şi lipsite de evenimente însemnate în orăşelul de la malul mării, East End. Când una dintre fiice devine logodnica unui bărbat bogat nou-venit în oraş, o serie de evenimente o forţează pe mamă să recunoască în faţa fetelor că acestea sunt, de fapt, vrăjitoare puternice şi nemuritoare.

Dinastia Tudorilor

Un serial dramatic despre domnia şi căsătoriile regelui Henric al-VIII-lea.


2 comentarii despre subiectul „Filmcafe debutează cu un nou design şi un nou conţinut, din 18 mai 2015”:
Anonim

Recomand How I Met Your Mother care a avut 9 sezoane si s-a incheiat in 2014. E destul de bun si Sleepy Hollow care a avut pana acum 2 sezoane, sezonul 3 vine din toamna (la americani desigur). Witches of East End a avut 2 sezoane apoi a fost anulat din cauza audientei in scadere.

Anonim

E o schimbare in bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile