sâmbătă, 30 mai 2015

GIF-uri animate, acum și pe Facebook, în teste

Facebook a introdus in teste posibilitatea de a posta Gif-uri animate in News Feed, actualizarea fiind in curs si in teste.

Tot ce trebuie sa faceti este sa postati linkul direct catre imaginea animata ( gif ).

De asemenea, in mesaje si chat e suficient sa incarcati imaginea.

Puteti posta Gif-furi animate ( Graphics Interchange Format ) pe Facebook, deși este posibil să nu fie funcționalitatea adăugată imediat si la dvs, deoarce actualizarea este încă in desfasurare.

"Acum aveți posibilitatea să partajați imagini mai distractive, mai expresive, cu prietenii de pe Facebook," a anuntat un purtător de cuvânt a fost citat.

Facebook a evitat suportul pentru GIF-uri, pentru a nu transforma fluxul de stiri intr-unul haotic.

Pentru a testa noua caracteristică, utilizatorii Facebook pot da copy-paste la o legătură ( link  ) a unui GIF, găzduit pe un site extern, cum ar fi Giphy, Imgur, Tumblr sau în altă parte, în formularul de actualizare a starii si apoi trebuie sa dea publicare.

GIF-uri va fi redat automat animat pe Facebook, la utilizatorii ce au setat activă "Redarea automată video". Dacă ati ales să dezactivați autoplay în setări, puteți da click pe un GIF pentru a incepe redarea.

Sprijinirea formatul arată acum o schimbare semnificativă în strategia Facebook. În loc de a permite GIF-uri, Facebook se axase pe fisiere video, introfucand suport pentru videoclipuri cu redare automata inca de la sfârșitul anului 2013.

Pentru pagini de Facebook ( inclusiv ale diverselor companii ), optiunea nu a fost activata.


Un comentariu despre subiectul „GIF-uri animate, acum și pe Facebook, în teste”:
Anonim

Interesant

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile