vineri, 29 mai 2015

Google Photos, spațiu gratuit nelimitat, fotografii de 16MP, video la 1080p

Google a anunțat astăzi, la Google I / O 2015, un produs cu totul nou, denumit Google Photos. Aceasta își propune să fie aplicația principala pentru toate fotografiile și clipurile video. Produsul permite organizarea și distribuirea cu ușurință a fotografiilor și videoclipurilor.

Google Photos va încărca în mod automat în Google Drive toate fotografiile și videoclipurile realizate cu un dispozitiv Android. Aplicația va organiza inteligent fotografiilor dvs., identificand persoanele care sunt în acestea, locul unde au fost realizate imaginile, precum și data si timpul forografierii.

Google Foto include funcții de editare, precum și funcția de asistent, care permite utilizatorilor să creeze în mod automat imagini animate, fotografii de grup aranjate in colaje, dar și clipuri video unite într-o poveste completata cu muzică, toate din cadrul aplicatiei mobile Google Photos. Această funcționalitate a fost anterior disponibilă prin intermediul Google+'s Auto Awesome, dar noua aplicatie Google Photo promite mai mult control.

Cel mai important, noul produs include acum spatiu nelimitat de stocare online, ceea ce inseamna că utilizatorii pot stoca gratuit o cantitate nelimitată de fotografii de înaltă calitate (de până la 16 megapixeli) și videoclipuri (până la 1080p). Anterior, rezolutia permisa la fotografii era de până la 2,048x2,048 pixeli.

Aplicatia pentru Android poate fi descarcata de AICI. Instrumentul de incarcare de pe desktop poate sa fie descarcat de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Google Photos, spațiu gratuit nelimitat, fotografii de 16MP, video la 1080p”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile