vineri, 1 mai 2015

Miron Cozma lansează televiziunea Vătafu Tv ?

Miron Cozma vrea sa isi deschida televiziune, care va emite nu doar in Romania, ci si in strainatate, precizand ca are deja un plan care va surprinde pe multi, a anunțat fostul lider al minerilor la emisiunea Teo Show de la Kanal D. Inedit este ca Marin Cozma spune ca va oferi 50% din incasarile din publicitate celor care realizeaza programele.


Cozma ar fi discutat deja cu mai multi realizatori experimentati de programe, pe care ii va atrage in echipa televiziunii, ce nu va realiza emisiuni de "subcultură sau mediocre", ci doar de calitate. Cozma spune ca publicul tv va trebui educat, iar in grilă va fi atat muzică populară, cât si operă, poezie, istorie, mai ales că in viziunea sa, "tinerii nu mai cunosc istorie si nu mai respectă pe oamenii de valoare".

Printre realizatori sunt in echipă Nicu Vatafu, jurnalistul Mihaela Anghelus, Ionita Romulus, Grigore Culian ( redactor sef New York Magazin), Ciprian Florea ( Ieromonah Staret Manăstirea Cosoteni), părintele Daniel ( Preot Ieromonah la Manastirea Cosoteni), Raluca Cioca ( solist vocal Opera Nationala Bucuresti) si Andrei Vatafu, conform vatafutv.com.

Miron Cozma mai aminteste ca in acest moment se construieste sediul in Popesti Leordeni ( care va fi finalizat in 2 luni ), detine tehnologie performantă si logistica necesară, iar postul de televiziune, care va fi unul generalist si va avea denumirea de "Vătafu Tv" sau o alată denumire asemănătoare, va oferi românilor "dreptatea", dorind sa fie nu "câinele de pază al societății", ci "stâlpul balanței sociale", iar angajatii săi nu vor ataca colegii de breaslă, sub sanctiunea pierderii locului de muncă, in caz că principul este incălcat. Dotarea tehnica este preluata de la canalul "Diaspora Tv".

Termenul de "vătaf" reprezintă "pe conducătorul unui dans popular, călușarii, care stie să joace pentru popor si nu pentru interesele unor moguli", mai precizează Cozma. Bineinteles, termenul de "vătaf" reprezinta de exemplu și, conform DEX, acea persoană care în Evul Mediu, din Țara Românească și Moldova, era supraveghetor la curtea unui boier sau la o mănăstire sau un logofăt sau conducător al unui anumit grup de curteni, de slujbași sau de oșteni ai domniei, precum si conducător al unei bresle, al unui grup de meșteșugari.

Preconizată a fi lansată peste 3 luni, televiziunea, care nu are definitivată grila de programe, dar va avea 25% din emisiuni si pentru Republica Moldova, iar restul pentru românii din țară si din străinătate. Nu va fi o televiziune dedicata subiectelor din minerit, din cauză că. desi supranumit in trecut "Luceafărul huilei", Miron Cozma nu mai este atat de apropiat de foștii săi colegi ortaci din Valea Jiului.

Televiziunea va fi condusa de Miron Cozma, iar banii vor veni de la Nicolae Vătafu, care se ocupa de afaceri petroliere. Televiziunea va fi intr-o prima etapa promovata si distribuita in mediul online.


10 comentarii despre subiectul „Miron Cozma lansează televiziunea Vătafu Tv ?”:
Anonim

http://vatafutv.com/

bodo

"Bunicuta" ce emisiune o sa aibe?

Anonim

"Secretele mineriadei" cu Bunicuta mai bine zis :))

Viper Alex

Asta lipsea, un DD instigator, noul OTV ...

Anonim

Cat trebuie sa te duca capul sa-ti numesti postul "VATAFU" ?

Anonim

va emite ptin satelit,nui asa!!!

Daniel

Eu as fi numit postul "PARTZAFU TV" :))

Anonim

Macar omul vrea sa faca si el ceva, bine sau rau, nu avem de unde sa stim dinainte. Voi, cei care comentati, ce faceti ? Comentati in mod rautacios, altceva sunteti capabil sa faceti, ceva creativ ?

Anonim

As baga-o pe Marilena la meteo, sunt curios daca stie pe harta unde este Valea jiului :))

Anonim

Televiziunea care emitea doar prin internet dintr-o vilă în construcţie din Popeşti Leordeni,, a fost închisă de autorităţile care reglementează transmisiunile şi de inspecţia muncii. ”Joi dimineaţă (16 iulie) am vrut să intrăm în sediu şi era uşa închisă, am fost anunţati că totul s-a terminat şi nu ni s-au dat alte explicaţii”, a declarat Mihai Căldaru, jurnalist de investigaţii.

Miron Cozma spune însă că Vătafu TV nu a fost închis definitiv. “Nu pot da chiar totul din casă, dar vă spun că am luat o pauză timp de o lună, două, în care înregistrăm marca, ne plătim licenţa, rezolvăm grila, programele tv, tot ce avem noi de plată ca să fim în regulă, apoi revenim cu forţe proaspete. Probabil în septembrie, octombrie, direct pe cablu. Noi nu mai avem angajaţi, i-am dat afară din motive personale, financiare. Aparatura a fost luată acasă de unul dintre prietenii şi colaboratorii noştri, pentru că sunt ale omului, noi nu am avut banii necesari să ne achiziţionăm tot ce trebuie, dar ne vom pune la punct şi promitem subiecte de actualitate. Ne vedem în toamnă. Licenţa o vom lua în Bulgaria cu drept de emisie pe România”.

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-ramas-cozma-fara-televiziune-vatafu-tv-care-emitea-doar-pe-internet-fost

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile