vineri, 22 mai 2015

Sky Deutschland va transmite în 4K Ultra HD finala Cupei Germaniei

Operatorul german de televiziune cu plată Sky Deutschland va produce și va difuza în 4K Ultra HD, pe 30 mai 2015, de la ora Romaniei 21:00, finala de la Berlin a DFB Pokal (Cupa DFB sau Cupa Germaniei), o competiție eliminatorie de fotbal din Germania organizată anual de către Federația Germană de Fotbal.

64 de cluburi participă în competiție, inclusiv toate cluburile din Bundesliga și 2. Bundesliga. Este considerat al doilea cel mai important trofeu din fotbalul german, după campionatul Bundesliga.

Meciul va fi afișat in direct în peste 15 locații, echipate cu televizoare Samsung Ultra HD de ultimă generație, care conțin un tuner de satelit integrat.

Pentru productie se vor utiliza 11 camere Ultra HD, inclusiv trei camere Sony HDC 4300, ce vor fi folosite pentru prima dată intr-o transmisie. Noul sistem al camerelor de înaltă rezoluție Replay Technologies va debuta de asemenea la finala Cupei Germaniei. Acestea vor fi utilizate pentru prima data in Europa de către Sky Deutschland, pentru transmiterea in direct a unui meci de fotbal. Jocul va fi comprimat în timp real la 35Mbps și la 50 de cadre pe secundă, utilizand compresia video HEVC, iar transmisia va fi criptată.

Este posibil ca transmisia sa fie prin unul dintre sateliti Astra de la 19,2 grade Est, unde operatorul Sky Deutschland ofera serviciile sale DTH ( probabil 11406, polarizare verticala, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK ). Sky Deutschland a mai transmis în direct în 4K Ultra HD meciuri de fotbal și concerte, incepand cu anul 2012, pentru a testa noul format.


2 comentarii despre subiectul „Sky Deutschland va transmite în 4K Ultra HD finala Cupei Germaniei”:
Anonim

Foarte frumos!

Anonim

hahaha...uni 4k..altii se roaga de provider-ul lor sa introduca in dth macar ...tvr hd....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile