miercuri, 13 mai 2015

Telekom: Tombolă cu premii telefoane, tablete și laptopuri

Telekom Romania a lansat o campanie promotionala valabila în perioada 4 mai – 31 iulie 2015, denumită "Prima plata cu MasterCard sau Maestro", in care participantii pot castiga premii constând din 3 smartphone-uri Samsung Galaxy Note 4, 3 tablete Sony Xperia Z2 LTE Black si 3 laptopuri Acer Aspire ES1-512-P8B4.

Participă la extragere cei care fac o plată din contul lor MyAccount >> secțiunea Servicii Mobile >> Reîncărcare și plată >>Reîncărcare cartelă sau cei care reîncarcă direct aici, iar plata electronică este efectuata prin MASTERCARD SAU MAESTRO. De asemenea, tot cu aceleasi mijloace de plata, intră in tombolă si platile de facturi, efectuate în contul tău MyAccount >> secțiunea Servicii fixe sau Servicii mobile >> Factură sau plătile de factura alte altcuiva, realizate direct aici . Fiecare plata îți aduce o șansă in plus la tragerea la sorti.

Suplimentar, este oferită o reducere de 5% din valoarea primei plati, valabilă pentru facturile Telekom (fix și mobil) și reîncărcările online de cartele preplătite Telekom, efectuate pe perioada campaniei. Reducerea de 5% este acordată în limita a 8 lei. Este oferit si bonus 100 MB la fiecare reîncărcare online.


Plata trebuie sa fie efectuata cu orice card bancar emis sub marcile MasterCard si Maestro, credit si debit, indiferent de banca emitenta a cardului, card care nu a mai fost utilizat pe site-ul telekom.ro pentru plati electronice ale facturilor de servicii de comunicatii electronice in perioda 1 Ianuarie 2013 si pana la data tranzactiei eligibile. Plata trebuie sa fie finalizata cu success: pentru ca o tranzactie sa fie considerata finalizata cu succes, participantul trebuie sa primeasca pe e-mail confirmarea de plata, in format electronic de la procesatorul de plata PayU.

La sfarsitul campaniei va avea loc tragerea la sorti in vederea identificarii participantilor castigatori si a alocarii premiilor. Tragerea la sorti va avea loc in primele 10 zile lucratoare de la incheierea campaniei.

Castigatorul va fi anuntat telefonic in termen de 10 zile lucratoare de la data extragerii. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic dupa 2 incercari, in zile lucratoare diferite si in momente diferite ale zilei, acesta va fi anuntat prin intermediul unui e-mail cu subiectul “Ai castigat in cadrul concursului “Prima plata cu MasterCard sau Maestro”. In cazul in care in termen de 2 zile lucratoare nu va raspunde prin reply la e-mailul mentionat, va fi considerat invalid si se va trece la contactarea primei rezerve pentru categoria respectiva, ce va fi supusa procedurii de mai sus pentru a fi anuntata. 


5 comentarii despre subiectul „Telekom: Tombolă cu premii telefoane, tablete și laptopuri”:
Unknown

Ce sa fac ca sa câștig ceva?

Anonim

Anto Alexandra, e suficient sa citești prima propoziție:

"Telekom Romania a lansat o campanie promoționala valabila în perioada 4 mai – 31 iulie 2015".

Deci campania nu mai e valabila în prezent.

Unknown

Ce trebuie să facă casa castigi un telefon

Anonim

Pai ma gandesc ca trebuie sa participi la un concurs actual care ofera un telefon ca premiu si sa mai ai noroc si sa il castigi... Asta e un concurs expirat de acum 5 ani, nu vezi?

Unknown

Vreau să câștig o tabletă că sunt amărâtă

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile