joi, 28 mai 2015

Trei canale Filmbox la Digi Tv Ungaria, din 1 iunie 2015, plus Sundance Channel HD

Trei canale FilmBox vor fi incluse in grila Digi Tv Ungaria, a anuntat SPI International, citat de dtvnews.hu.  Astfel, pe 1 iunie 2015 isi vor face debutul la DTH-ul ( televiziune cu plată prin satelit ) menționat, in pachetul FilmMix, televiziunile FilmBox, Film Box Family si FilmBox Plus.

"Pentru diversificarea pachetului FilmMix, încercăm să includem canale populare, cu filme de înaltă calitate, pentru telespectatorii noștri", a declarat Annamaria Kallai, directorul de marketing al Digi TV.

Canalul FilmBox difuzează filme din cinematografia americană și europeană, dintr-o gamă largă de genuri ( de exemplu filme de Quentin Tarntino, de arte martiale si de actiune, cu Jackie Chan, Steven  Segal), dar seriale de succes (cum ar fi The Borgias).

Programele FilmBox Family sunt adaptate pentru intreaga familie, care se poate astfel bucura de filme împreună.

"Având în vedere că FilmBox își consolidează prezența ca brand în Ungaria, asteptăm cu entuziasm introducerea acestor canale în pachetul extra al platformei Digi TV, care este unul dintre cei mai mari furnizori de televiziune cu plată din Ungaria", a spus Philip Thomas, directorul SPI / FilmBox pentru Ungaria.

Canalele FilmBox sunt distribuite de Filmbox International Ltd, care este deținută de Kino Polska TV SA, cel mai mare actionar al SPI International BV.

Platforma prin satelit Digi Tv Ungaria este detinuta de compania RCS & RDS Romania.

Discutiile anterioare:


SPI era în discutii cu RCS-RDS inca de la inceputul acestui an, pentru a introduce canalelor Filmbox in Ungaria.  In ianuarie, echipa nou înființată a SPI / FilmBox în Budapesta incheiase acorduri cu Antenna Hungária și Telenor. Potrivit companiei, pachetul său FilmBox, care include si recent rebranduitul FilmBox Premium, dar si FilmBox Family, erau deja distribuite de Antenna Hungária, iar FilmBox Live era oferit de asemenea abonatilor MyTV al Telenor. Comentând cu privire la discuțiile cu RCS-RDS, Berk Uziyel, director executiv al Filmbox International, declarase in ianuarie: "Desi este inca prea devreme pentru a dezvălui detaliile negocierilor în curs de desfasurare cu Digi, sperăm că portofoliul nostru de canale premium va ajunge in curand in oferta Digi." De asemenea, Tamas Fulop, SPI Country Manager în Ungaria, adaugase: "Suntem foarte incantati că serviciul FilmBox Live este disponibil pentru clienții Telenor. Obiectivul nostru este de a lansa FilmBox Live la operatorii majori în 2015, prin intermediul platformelor DTH liniare și a tradiționalelor rețele de cablu tv."

UPDATE 30 mai 2015: In acelasi pachet va fi inclus si Sundance Channel HD. Pachetul FilmMix va fi disponibil gratuit abonatilor Digi TV Ungaria timp de 3 luni.


14 comentarii despre subiectul „Trei canale Filmbox la Digi Tv Ungaria, din 1 iunie 2015, plus Sundance Channel HD”:
Anonim

Se stie ce pret va avea acest pachet?

Anonim

Nu a fost anuntat, asteptam 1 iunie 2015 si vedem cati forinți e pachetul la Digi Ungaria.

Anonim

Si la noi cand il vom vedea...:-(

(parca numai unguri ar exista)

Anonim

Va fi si la noi se zvoneste ca va fi in extra 1,va mai intra la noi si Megamax dar nu stiu cand cred ca de ziua copilului ramane de vazut O zi buna va doresc

Anonim

Informatia e interesanta prin prisma faptului ca de obicei ce intra la Digi Tv Ungaria, dupa un timp, poate chiar dupa luni de zile, intra si la RCS Romania.

Anonim

La unguri, pe langa cele 3 canale FilmBox mai intra si Sundance Channel HD.
http://digi.hu/hirek/filmmix-az-uj-4-csatornas-mozicsomag
"Anonim - 29 mai 2015, 14:04" NU are cum sa intre Megamax, ca este deja intrat. Va intra Sundance care e portofoliul AMC. Probabil au negociat pt AMC dar au ramas doar cu Sundance.

Anonim

DIGI va avea un canal generalist in toamna 2015 sau primavara 2016. Noua televiziune pe care Digi o pregateste se va numi "DigiONE", din cate se zvoneste in trustul Digi
Postul TV va avea program de stiri, emite HD, filmele de la DigiFilm vor aparea in Prime-time la DigiONE si vor incepe castiguri pentru show-uri TV

DigiONE >>>>>>> http://prntscr.com/7au1gw

Anonim

Daaa, cum sa nu.. cu font de la iPhone la One.... :)

http://oi60.tinypic.com/294i89l.jpg

Daca ma rugai, iti spuneam ce font foloseste Digi :))) Acum e tardiv ...

Anonim

Anonim 20:14 eu ma refeream la Megamax pe Dth Digi pentru ca pe cablu stiam ca este ai inteles acum despre ce vorbeam?

Anonim

Ii bun abia asteptam :D ca noah sa zicem ProTV ii ok A1 no me gusta :D asteptam ceva mai bun :D FilmBox ar fi ok dar se va plati ceva in plus categoric :)

Anonim

La Telekom (Dolce), Filmbox si Filmbox Plus sunt incluse in pachetul de baza :D

Anonim

Ar fi bine ca de la 1 Iunie 2015 sa apara ,si la noi asa cum au procedat in decembrie cu posturile: Rtl2,Sorozat+,Muzsika tv odata cu introducerea acestor posturi pe Dth Ungaria au introdus si in Romania.Si ce ar fi mai interesant sa introduca si ,Filmbox Extra,dar si Filmbox HD,Fight Box HD( Ultimele doua in plus fata de concurenti) la un pret ,si mai mic ca la ceilalti operatori.De asemenea asteptam cu interes si Sundance Hd,si Amc...

Anonim

Mai intra film box la digi sau nu eu vreau un post de filme sf la digi da cine stie poate pe viitor

Anonim

Digi Tv Ungaria scrie în titlu, nu scrie Digi România.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile