vineri, 22 mai 2015

Ucraina negociază amânarea tranziției definitive la televiziunea digitală terestră

Președinte al Comitetului de Stat pentru televiziune și radiodifuziune din Ucraina, Oleg Naļivaiko, a atentionat public că, în conformitate cu Convenția de la Geneva, transmisiile de televiziune terestră analogică ar trebui sa inceteze pe 17 iulie 2015.


"Cu toate acestea, am înțeles că nu putem oferi o acoperire completă digitala terestră in intreaga țară, din cauza situației financiare. Compania Zeonbud are monopol, în opinia mea, prin dreptul de a dezvolta singură o rețea digitală completă, dar nu poate face față acestei sarcini până la termenul limită. Există regiuni în care acoperirea este de doar 40-50%. Din ce știu, Consiliul Național negociază deja amânarea tranziției definitive la televiziunea digitală terestră, care în Ucraina cred că se va amâna cu cel puțin șase luni sau mai probabil până anul viitor", a mai precizat Oleg Naļivaiko.


Niciun comentariu despre subiectul „Ucraina negociază amânarea tranziției definitive la televiziunea digitală terestră”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:

Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (51) Digi Mobil (39) Digi Tv (311) Focus Sat (215) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (173) Orange Tv (102) RCS-RDS (402) Telekom Romania (225) Telekom Tv (197) UPC (225) Vodafone (45)