luni, 22 iunie 2015

Amiko A3 Spark2 Combo 4K

Un noul model de Amiko 3 va fi lansat in viitorul apropiat. Receptorul va fi propulsat de Android 4.4 KitKat, ce rulează pe un procesor Quad Core Cortex A7 de 1,5Ghz și 1 GB de SDRAM DDR.

Noul receiver Amiko va avea un flash EMMC de 8 GB și Flash SPI de 2 MB, dar si GPU 3D cu 4XMali450, compatibil cu tehologiile OPEN GL 2.0/1.1/1.0, OPEN VG 1.1 si EGL.

Receptorul va avea iesire audio optică ( SPDF ), iesire digitală audio-video HDMI, cititor card SD, 3 conectori USB ( doi de tip USB 2.0 si unul de tip USB 3.0 ), iesire audio-video analogica și conector internet LAN, dar si intrarea semnal RF si LNB.

Upgrade software se va putea realiza atat prin USB ( inclusiv Recovery ), cat si prin internet.

Telecomanda va oferi functii si tehnologii precum Touch Scroll, Airmouse, senzor gravitație, comunicatie pe două căi prin voce, inclusiv căutare vocală.

Receptorul va fi dotat cu Wifi incorporat si va fi compatibil cu receptia 4K Ultra HD, codec HEVC 265 ( nu se stie inca daca pe 10bits, dar să sperăm că nu va avea doar 8bits).

Receptorul va suporta protocoale de streaming si share precum DLNA, Miracast, Airplay si Airshow, OTT ( XBMC, Youtube etc), browser web cu zoom, magazin de aplicatii si jocuri, dar si telecomanda prin telefon mobil sau tableta, backup in cloud, precum si alte functii, inclusiv player audio-video-foto, unele dintre ele fiind prezentate mai jos. Pretul nu a fost precizat, dar cu siguranta va fi mai mic decat a altor receptoare 4K.

De mentionat că din denumire si conectica se deduce că va fi compatibil atat cu receptia satelit, cat si receptia cablu sau digital terestră, probabil inclusiv DVB-T2.




5 comentarii despre subiectul „Amiko A3 Spark2 Combo 4K”:
Anonim

Dupa unele surse (raport de utilizare pe un forum), inutilizabil pentru receptia programelor 4K prin satelit pentru ca suporta numai 8 biti de culori si transmisiile sunt in 10 biti ... Aste e. Nici acesta nu este receptorul 4K accesibil pe care speram sa avem ...

Anonim

Chiar acestea sunt dimensiunile : 120/160/30 cm - sau este o greseala ?

HD Satelit România

E greșeală în prezentarea pe care au realizat-o, e vorba de milimetri, nu centimetri.
Sau probabil au dorit să adauge punct dupa 12, ceva de genul 12.0 și au uitat :)
Deci corect este 12.0/16.0/3.0 cm sau 120/160/30 mm.

Anonim

In topicul acesta mai multe despre receptor ,de la un tester roman, care are amabilitatea sa imparta experienta de utilizare :***********

Moderator edit: link șters. Este foarte buna prezentarea de pe acel forum, dar din păcate se prezintă spre final tutoriale privind recepția neautorizată a televiziunilor criptate, iar Regulamentul comentariilor nu permite aceasta.

Anonim

Pentru cei interesati de keyboard+touch pad wireless Rii mini i8+ funtionaza f bine (varianta cu usb remote receiver)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile