miercuri, 24 iunie 2015

Gmail a introdus un buton pentru anularea în timp de maxim 30 secunde a trimiterii unui mesaj prin email

Gmail a introdus posibilitatea anulării trimiterii unui mesaj prin email, in caz ca l-ati trimis incomplet din greseala sau v-ati razgandit si doriti anularea trimiterii. Aveti maxim 30 secunde pentru a anula trimiterea. Optiunea anularii trimiterii a fost testată de mai multi ani, putand pana acum sa fie activată doar din Google Labs.

Pentru activarea butonului, accesati setarile in interfața Gmail ( de exemplu rotița din dreapta sus pe sisteme desktop ), apoi Tabul General, iar din meniul "Anulați trimiterea" bifati optiunea "Activaţi anularea trimiterii" si setati perioada de anulare a trimiterii la maximul posibil, in acest moment 30 secunde. Optiunea nu este valabila deocamdata pe telefoane mobile, dar va disponibila in viitor pe aceste dizpozitive, dupa cum anunță compania.

Apoi apasati pe butonul "Salvati modificarile" din partea de jos a paginii.

Dupa ce ati efectuat aceste setări, atunci cand ati trimis un email, in partea de sus a paginii va fi prezent 30 secunde un buton pentru anularea trimiterii.


Niciun comentariu despre subiectul „Gmail a introdus un buton pentru anularea în timp de maxim 30 secunde a trimiterii unui mesaj prin email”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile