sâmbătă, 13 iunie 2015

Mediaset Premium va fi disponibil comercial prin satelit, din primăvara anului 2016

Radiodifuzorul italian Mediaset a anunțat că serviciul său de televiziune cu plată Mediaset Premium va fi disponibil comercial prin satelit si cu grila completată, din februarie sau martie 2016.

In acest scop, se dezvoltă deja un nou recepor multi-platformă, care va fi capabil să receptioneze televiziune digitală terestră, internet si tv prin protocol IP, precum transmisiile digitale prin satelit. Receptorul va permite serviciului Mediaset Premium să extindă oferta premium (fotbal, filme și seriale TV) pentru un public mai larg, într-o provocare directă a operatorului de televiziune cu plată Sky Italia.

Oferta Mediaset Premium va actualizată cu lansarea unor noi canale de sport Mediaset Calcio (dedicate fotbalului italian) și de filme ( de exemplu Cinema 2 HD), precum și cu o bogata colectie de productii cinematografice si seriale noi, ca urmare a contractelor de conținut semnate cu Warner, NBC Universal, Medusa și Taodue.

La o conferință de presă,  Pier Silvio Berlusconi ( vice-presedinte si CEO Mediaset ) a declarat că scopul pe termen scurt și mediu nu este de a obtine profit, ci mai degrabă de creștere a numărului de abonați. Planul lui Berlusconi este de a închide anul 2015 cu două milioane de abonați (de la actuala cifra de 1,7 milioane) și de a obține un randament al investițiilor (cum ar fi drepturile exclusive de televiziune ale UEFA Champions League 2015-2018), în trei ani. De asemenea, el a anticipat că prețurile vor fi cu 20-30% mai mici decat cele pentru pachete Sky Italia, dar nu a dorit să ofere detalii suplimentare în acest stadiu.

Berlusconi a declarat că este dificil de prezis dacă va exista loc pe piața italiană pentru doi operatori de televiziune cu plată, dar este optimist, "dacă piața va continua să crească". El a subliniat nu există nici o discuție privind o posibila fuziune cu Sky Italia si nici nu va exista nici o negociere cu rivalul său privind împărțirea drepturilor de televiziune pentru Liga Campionilor.

Pe baza datelor prezentate de Franco Ricci ( CEO Mediaset Premium), piața de televiziune cu plată italiană a fost în creștere cu 12% pe an, în perioada 2005 - 2011, atingând un nivel record de 7 milioane de clienti in total la Sky si Mediaset Premium, înainte de a scădea 3% anual în următorii trei ani. Baza totală a clienților se ridică în prezent la 6,5 ​​milioane de abonați (4,7 milioane Sky Italia, 2,8 milioane de Mediaset Premium).


Un comentariu despre subiectul „Mediaset Premium va fi disponibil comercial prin satelit, din primăvara anului 2016”:
Anonim

Poate cu ocazia asta renunta si ei la sistemul ala ROOT PLS... :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile